Şimdi Ara

Laptop'da iki tane ekran kartı gözüküyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şimdi bensana bi'şey dicem sen bana Gine laf sokmaya çalışan ergenliğin ve senin seviyesizliğin sonucu.galiba zengin bebesisin canada abd gibi yerleri gezmişşin aferin.birşey daha bizim osmanlıdan kalma kulturumuz deşmedi değişmicekte.konununda üzerine bilerek gittim çunki o saatte arkadaş birini arıyodu bende yardım etmek istedim zaten 1 resim koysa çozerdim rahat ol buyuk konuşmayın pcde halledemediğim mesele olmadı.pc bolumlere ayrılır evet ama bir butundur bolumler üreticiler için önemlidir tuketiciler için değil.pcde sadece bir bolumu bilip diğerlerini boşvermek kitabın ortasından başlamaya benzer.son olarakta keşke babam yanımda olsaydı da kızsaydı ancak şuan benden 400 kusur km uzkta hayırlısyla bayramda el öpmeye gidicez ailecek buraya gelip buyuklerine saygısızlık etmek hiç hoş değil saygısızlık yapan kendinsin ağaç yaşken eğilir don bu sevdandan adam ol adam artis değil............................................. Diceklerim bole devam eder en iyisi susda edebini bil çunki bu saatten sonra ben ole yapıcam.

Edit:son bir şey konumu yanlış yere açtın bunu sırf uzulme diye solememiştim.konunun yeri overclock ve soğutmadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 20 Temmuz 2014; 7:39:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Şimdi bensana bi'şey dicem sen bana Gine laf sokmaya çalışan ergenliğin ve senin seviyesizliğin sonucu.galiba zengin bebesisin canada abd gibi yerleri gezmişşin aferin.birşey daha bizim osmanlıdan kalma kulturumuz deşmedi değişmicekte.konununda üzerine bilerek gittim çunki o saatte arkadaş birini arıyodu bende yardım etmek istedim zaten 1 resim koysa çozerdim rahat ol buyuk konuşmayın pcde halledemediğim mesele olmadı.pc bolumlere ayrılır evet ama bir butundur bolumler üreticiler için önemlidir tuketiciler için değil.pcde sadece bir bolumu bilip diğerlerini boşvermek kitabın ortasından başlamaya benzer.son olarakta keşke babam yanımda olsaydı da kızsaydı ancak şuan benden 400 kusur km uzkta hayırlısyla bayramda el öpmeye gidicez ailecek buraya gelip buyuklerine saygısızlık etmek hiç hoş değil saygısızlık yapan kendinsin ağaç yaşken eğilir don bu sevdandan adam ol adam artis değil............................................. Diceklerim bole devam eder en iyisi susda edebini bil çunki bu saatten sonra ben ole yapıcam.

ilk olarak ben oralara gittiim diye birşey demedim 2. olarak saygısızlık ettiysem özür dilerim ama sen bana ne yazdıysan ben sana aynı şekilde karşılık verdim
    ayrıca bazende özeleştri yapmak gerekir bilmem farkındamısın ama çoğu şeyler unutuluyor herkesin dededsi nerde o eski ramazanlar diyor neden çünkü her seferinde bir şey eksiliyor bilmem farkındamısın.
    ayrıca ben sana pcde sadece birşeyi bilip bilmediğimide söylemedim varsayımlar üzerine gidersen daha çok problem yaşarsın.
    kendimide artist olarak gösterdiysem yada sen öyle anladıysan bu senin algıda seçiciliğindir ben burda 4 sayfa yazı yazıyorum insan nasıl olmalıdır diye sen orda neyleri kurcalıyosun.
    benim bütün bunları yazmamdaki amacım senin kişiliğindeki bugu düzeltmekti ama sanırım pek başarılı olamadım
    neyse fazla üzerine geldiysem tekrar özür dilerim...
    buda benim son mesajım olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.