Şimdi Ara

Laptop dan monitöre görüntü aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop dan monitöre görüntü aktarırken kalite kaybı yaşanırmı bide monitör alırken laptop un özelliklerine dikkat etmelimiyiz nasıl monitör önerirsiniz lenovo ıdepad 510 ekranı gözümü çok yoruyor kalitesiz bi ekran lütfen yardım göz yormayan bişey arıyorum ikinciside laptop u yeni aldım değiştirebilirim başka bi modelle değiştirmelimiyim ne ile değiştirmeliyim mediamarktan aldım ne yapmalıyım sizce monitör mü almalıyım değiştiriyim mi çok pahalı bi monitörde aramıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• monitör cinsine bağlı olarak görüntü aktarırken kalite artabilir 2k 4k görüntü alma durumu bile mevcut ama gereksiz pahalı ve kullanışsız olur madem değiştirme şansın var monitöre vereceğin paraya en az full hd olmak kaydı ile(Full hd ekranlarda kalite farkına dikkat ederek) bir laptop alman daha mantılı olur özellikle yazılarda çok rahat edersiniz
  • storkbey S kullanıcısına yanıt
    MediaMarkt'ın kullanılmış bir bilgisayarı ben bunun ekranını beğenmedim dediğinizde geri alacağından emin misiniz? Notebook'la sürekli monitör gezdiremeyeceğinize göre eğer öyle bir seçenek varsa düzgün bir IPS ekranı olan bir cihazla değiştirmek daha mantıklı görünüyor.
  • Umarım değişim olur 1 ay içinde değişim oluyor diye biliyorum kullanılmış ürün bide değişim olursa ne Mutlu bana monitör işi bana mantıklı geldi lg önermişti birisi en uygun fiyata Nasıl özelliklerde bişey bulabilirim hangi markanın modeli illa lg olması da şart değil bildiğiniz göz yormayan bişey ıps olmasa daha iyi olur gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storkbey -- 22 Eylül 2016; 21:54:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus, Samsung, LG gibi markalarının 1 veya 2 ms olan monitörlerine bakabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdmi laptopa görüntü aktarma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.