Şimdi Ara

Laptop donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hp pavilion g6 kullanıyorum. Bir kaç gündür özellikle herhangi bir tarayıcıdan internete girip uzun süre durunca bir kaç saniyelik yavaşlama oluyor ve ardından hemen donuyor, açma-kapama tuşuna 5 saniye basıp kapatabilmem dışında hiç bir tepki vermiyor, öylece kalıyor. dün tamamen söküp temizledim bayağı toz çıktı ama hala aynı. Bir de donduktan sonra ramlerin yerini değiştirmezsem açılmıyor. Nolacak bu külüstür? :(
    sistem:
    i5 480m
    radeon hd 6740m
    3 gb ram
    başka bir şey yok zaten :(

• hiç bilen yok mu yine dondu bu meret :(
  • BrkEternal kullanıcısına yanıt
    İşlemci ısısını kontrol et eğer normalse hardiski tam yerine oturt hardiskinde arıza var sanırım yakın zamanda taşıdın mı leptopunu
  • combofix ve antivürüsler le tarama yaptır, olmadı bas format ' ı uğraşma
  • Aquamp kullanıcısına yanıt
    Sürekli taşıyorum dün sökünce onu da çıkardım tekrar taktım. İşlemci sıcaklığı sürekli 70 in üzerinde ve zaten 90 ı geçince kendini kapatıyor. @Aquamp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3st3rg0n kullanıcısına yanıt
    Daha yeni format attım virüs olacağını sanmıyorum.

• kardeş bilgisayarında ne tür programlar var ve virüs tarama yap sonuclarını at bı.
  • Virüs yok, zaten ram ve cpu kullanımı düşük ve stabil virüs olsa böyle olmazdı. Birkac tane steamden aldığım oyun yüklü başka bir şey yok. Fotmat attığım halde bunu yapıyor. Ramleri ve harddiski değiştirsem düzelir mi onu merak ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.