Şimdi Ara

laptop ekran boyutu kaç inç olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
30.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En ideal en kullanışlı rahat laptop ekran boyutu nedir dostlar ?
    11.6 heryere taşınıyor ama çok küçük galiba hiç elime alıp incelemedim.
    13.3,14,15.6 inç boyutlarda var.
    En çok 15.6 inç model yoğunlukta bu ekran boyutu daha mı iyi?

• haswel kullanıcısına yanıt
    Ekran boyutu sizin kullanım amacınıza ve beğeninize kalmış bir seçenek. Oyun ve bazı programlarda 15'' idealdir. Tabii günlük kullanıma yönelik ve şarjı uzun giden bir cihaz arıyorsanız 13''-14'' ürünlere bakmanız gerekir. Çizim, render vs. gibi işlemci ve daha yüksek sistem gereksinimi duyan programlarda da tam hd 17'' ve üzeri cihazlar öneriliyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 7 Eylül 2013; 15:34:55 >
  • Ben fazla oyun oynamam.Mühendislik için kullanıcam laptobu programlar olucak ama 17 inç biraz büyük değil mi, taşıması falan sorun olur mu?
    Benim istediğim aslında 13.3 ayda 14 inç di kullanımıma göre bu boyutları tavsiye edermisiniz.
  • haswel kullanıcısına yanıt
    Ekran olarak biraz büyük ama abartılacak kadar değil. 15'' modellere nazaran da biraz ağır tabii ki. Çizim vs. gibi programlar kullanacaksan ; 13'' - 14''-15'' yarım hd +(1366*768 - 1600*900) çözünürlük barındıran cihazlara bakman gerekir. Ayrıca yüksek konfigürasyonlu olması gerekir, bu cihazların. Bu boyutlar arasından 13'' pek kullanışlı olmaz ama yine de alınabilir. Bunlar arasından da 15'' ekran öneririm. Tam hd çözürlükte ise 17'' ekran tavsiye ederim.
  • Bnce 15.6 İdeal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 2 model arasında kalmıştım biri 14 diğeri 15,6 inçti. 14 olanda 24 gb ssd ve i7(çift çekirdek) vardı. 15,6 da ssd yoktu ve i5 vardı + olarak dvd rom var bir de. arada 250 tl civarı fark vardı 15,6 olanı seçmiştim ama şuan kararsızım doğru mu yaptım acaba.
  • 15,6" ideal bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15.6 İdeal kesinlikle. Taşınabilirlik önemli değilse 17.3'in rahatlığı bambaşka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 24 Mart 2014; 21:44:23 >
  • kesinlikle 15.6 öneririm.17.3 iyi ama taşıması sıkıntı olabiliyor bunu bizzat yaşadım.
  • Ben 14'' den şaşman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.