Şimdi Ara

Laptop ekran değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde HP pavillion power15 cb009nt laptop var.Bu laptopun ekranını değiştirmek istiyorum.Mesela bilgisayarcıya gittim.Benim ekranım full HD.Ama adam bana HD ekran takarsa ne yapacağım?Mesela benim ekranım ıps ekran.Ama adam bana mesela ıps olmayan ekran taktı.Bunu nasıl anlarım?Taktığı ekranın,benim eski ekranımla aynı özelliklerle olduğunu anlamanın bir yolu var mı?Kısacası ekran değiştirmek için bilgisayarcıya gittiğimde nelere dikkat etmeliyim?

Ayrıca adam montajlara yapacağını da söyledi.Montajlama nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 30 Ekim 2020; 21:47:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orijinal ekran takarsa zaten ilk aldığın gibi bir görüntü olur tanırsın direk. Farklı bir ekranda takarsa fark edersin her türlü. Ha ben orijinal mı yoksa yan sanayi mi mal taktı onu anlamak istiyorum dersen yapman gereken laptopunun modelinin yedek ekran fiyatlarına bakarak bunun üstüne işçilik dahil bir fiyat vermiş olması lazım buradan hesaplayarak anlayabilirsin. Bu arada eğer çok fazla bir para teklif ettiyse ekran değişimi için bence youtubetan izleyerek kendiniz ekranı temin edip deyişim yapabilirsiniz.

• BayRote B kullanıcısına yanıt

Hocam internetten baktım ekran fiyatı 600-650 TL arasında değişiyor.1 tane 592 TL gördüm diğerleri 640,650 tl.Kadıköy’de ekrantamircim diye bir yerle konuştum adam 650 TL dedi.Ekranın fiyatı 650 ee bu adam o zaman bu ekranı 500 e falan 2. El almıştır 150 de kendi koymuştur diye düşünüyorum.Adam bana orijinal ekran takıyorız dedi ama kuşkuya düştüm.Birde montaj dahil 650 TL dedi montaj nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 31 Ekim 2020; 1:20:16 >
  • Montaj dediği içini açıp takmak dahil parası demek. Elinde eskiden kalma varsa parça ucuza da takıyor olabilir. Keşke parçayı siz temin edip taktırsaydınız.

• Servis nekadar ücret istedi?
    Aradaki fark az ise servise yaptırın.

Genelde mallarının arkasında durmaz bilgisayarcı dediğiniz yerler.

• acura07 kullanıcısına yanıt

Hocam servisle daha konuşmadım.Kadıköy’de Hs bilişim diye bir yer var.319 tane yorum var en düşük 4 yıldız.Buraya götürmeyi planlıyorum.Biraz tuhaf geldi ama hiç kötü yorum yok bot hesap falan açıp yorum yapmış olabilirler mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP EKRAN SOKETİ TAMİRİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.