Şimdi Ara

Laptop ekran kartı çipi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle herkese. Donanımdan hiç anlamıyorum öncelikle sadece hangisi daha iyi hangisi daha kötü kulaktan duyma bilgilerim var.
    Şimdi asıl soruna geçeyim ;
    benim Acer bir laptopum var. Gt940 mx var içinde. Laptopu oyun oynarken düşürdüm masanın üstünden yani olduğu gibi düştü masada durduğu şekilde yere indi.
    Daha sonra harici ekran kartını çalıştırdığımda oyunlarda grafikler dalgalanıp birbirine girmeye başladı. İki tane servise gönderdim 2 3 saat sonra anakartın ekran kartına bağlanan kısmı çizilmiş anakart değişmek zorunda dediler.
    En son bir servise daha verdim. Anakartta sıkıntı olsa sadece oyunda sıkıntı çıkarmaz diyip bayağı bir baktılar 2 3 gün sonra ekran kartının çipi ezilmiş o değişecek dediler. Önce bir çip sipariş etmişler ama 4 mm olması gerekekirken galiba 4,2 mm gelmiş birazı açıkta kalıyor sıkıntı çıkarır mavi ekran verir dediler takmadılar.
    Ve sana lazım olan çip şu anda hiç bir yerde stokta yok dediler. Temmuzun ortasında gelir türkiyeye felan dediler.
    Anlamadığım için çok doğru anlatamıyorum kusura bakmayın.
    Bilgisayarın hangi özelliklerini vermem gerekiyor bana şu çip lazım şuradan alabilirsin demeniz için? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI
    22 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.