Şimdi Ara

Laptop Ekran kartı yandı servis önerisi alabilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar hp pavilion dv-6020 laptopumun ekran kartı bozuldu. bilgisayar açılmıyor masaüstü ekranına gelmeden mavi ekran veriyor. güvenli modda mavi ekran. recovery de mavi ekran vs. işin kısası ben işin içinden çıkamadım sizin kullandığınız bir notebook servisi varsa önerilerinizi bekliyorum. Hp'nin yetkili servisi sadece hasarı tespit etmeye 40 dolar + kdv istedi o yüzden alternatif yerlere bakıyorum. Konyada yaşıyorum kargo ile işlem yapılabilen güvenilir yerler biliyorsanız yardım edin lüftfen.

• Hocam ekran kartı yansa ekrana görüntü hiç gitmez :D
    sonuçta o mavi ekranı gösteriyor olası çözümler

Sistem Kurtarma: Eğer bilgisayarınız mavi ekran vermeye başladıysa, sistem kurtarmayı kullanarak bilgisayarınız daha önce aldığınız sistem yedeğine döndürerek problemlden kurtulmanızı sağlayabilir, eğer bu işlem işe yararsa problemin son sistem yedeği aldıktan sonra yüklediğiniz bir sürücüden kaynaklandığını bulabilirsiniz.
    Kötü Amaçlı Yazılım için Tarama: Bu aracı Windows genellikle günceller ama siz hiç kullandınızmı? Bu yazılım ile Windows ‘un dibine kadar kazarak dip tarama yapabilir Windows ‘un kalbi olan kernel dosyalarda hasas tarama yaparak problemli dosyalara kancayı atabilirsiniz. Bu programı kullanarak herhangi bir yazılımın sistem dosyalarınızda sıkıntı yaratmadığını kontrol etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
    Mavi Ekran Hatası – Donanım Problemleri: Mavi ekranlar bilgisayarınızda ki bozuk donanımdan da kaynaklanabilir. Ramlerinizi ve diğer donanımlarınızı hatalar için tarayın, sıcaklık kontrolleri yaparak, aşırı ısınma problemine göz atın.
    Windows’u Tekrar Yükeleyin: Windows ‘u tekrar yükleyerek, tüm problemlerden kısadan kurtulabilirsiniz. Hem yeni bir işletim sistemine sahip olursunuz hemde hızlı olacaktır. Fakat tüm bu yükleme işleminden sonra Mavi ekran hatası alıyorsanız. Probleminiz kesinlike donanımınızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemxmox3 -- 21 Şubat 2014; 21:59:01 >

• cemxmox3 dediklerini uygula olmassa hp türkiye ile iletişime geç 40 dolar çok yüksek bir fiyat (212) 444 0307"hp türkiye" burdan daha detaylı bilgi alabilirsin diye düşünüyorum garantili ise ücret almamaları lazım

edit yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barobmw -- 21 Şubat 2014; 22:15:40 >
  • Kardeşim hic ugraşma böyle şeylerle. İşletim sistemini yenile düzelir ekran karti açildiktan biraz zaman geçince mavi ekrana düşurmez resetler kapatir arti ramlarinde sorun olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar açılırken gelen durum bu ilk once garip renkler çıkıyor sonra mavi ekran geliyor. format sistem geri yükleme vs. işe yaramıyor işlem sırasında bilgisayar mavi ekran veriyor.
     Laptop Ekran kartı yandı servis önerisi alabilirmiyim ? Laptop Ekran kartı yandı servis önerisi alabilirmiyim ?

• celalone kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı yansa ekrana görüntü gelmez format cd veya usb varsa onla format at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 22 Şubat 2014; 10:43:43 >
  • ekran kartı yandı lafın gelişi ekran kartı arızalandı doğru cümle sanırım bilgisayara görüntü vermiyor. format işe yaramıyor be güzel kardesim 5 kez soledim. sadece notebook için servis öneriniz varsa onu alıyım ben gerisi işe yaramıyor cünkü
  • Kimse yok mu teknik servise laptopunu gönderen ?
    İstanbul anadolu yakasında yaşıyorsanız ataşehir yenisahra'da hpnin bir yeri var datamarket diye. Geçenlerde hp ile iletişime geçtiğimde oraya yönlendirmişlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sorununuz ile ilgili çözüm istemiyorsanız teknik yardıma konu açmanız yanlış çünkü burda sorunlar konuşulur adres sorulmaz
  • Sorunlar konuşulurda güzel kardeşim sorunu okumadan yorumlar yapılmasından sıkıldım en basta format işe yaramıyo yazdım hala format at diyenler var.
    dostum bunların hepsi boş ben sana bu arızayı neden verdiğini söliyim mavi ekran verme sebepleri 4-5 tane 1 windows gitmiş olabilir ama o ekranda veren hata yazılım hatası değil donanım hatası 2 hdd bozulmuş olabilir 3 ram bozuk olabilir 4 işlemci sorunlu olabilir 5 ve sonuncu sorun ekran kartı arızalanmış olabilir fotoların birinde gördüğüme görede cihazın ekran kartı sorunlu o cihazın yapılması ekran kartı değişirse ortalama 180 tl gibi bi masraf çıkartır sana eğer kendi ekran kartı onarım olursa o da 130 tl masraf çıkartır durum bundan ibaret güvenilir bi yer arıyosan bana ulaş cihazı hallederiz sorun yok
  • kardeşim ekran kartı üzerindeki termal macunu ve işlemci üzerindeki termal macunları kontrol et kurumuş olabilirler eğer kurudularsa yenile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.