Şimdi Ara

Laptop ekranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba datron plc3 t4500 laptopum var bügün oynarken arasında fare varmış kapağı kapatınca ekran gitti dışardan birşey yok ama ekran yazılar filan kaydı içerden çatlaklar var gibi sizce bunu nasıl yaptırabilirim çorumdayım ne kadara mal olur birde? şimdiden teşekkürler
    15 inc olması lazım laptop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphateam -- 14 Temmuz 2014; 21:39:12 >

• 150 lira ekranlar cıkma 100 lira alırsın ayrıca nasıl bir güç kullandında o hızla kapattın ? ezdin arada fareyi anlamadım cat diyemi vuruyorsun araba kapası gibimi kapıyorsun yani
  • cihazınız 15.4 floresan lcd kullanmakta piyasada 0ı oldukca pahalı (cihaza göre) 2.el 100tl civarında bulabılırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

150 lira ekranlar cıkma 100 lira alırsın ayrıca nasıl bir güç kullandında o hızla kapattın ? ezdin arada fareyi anlamadım cat diyemi vuruyorsun araba kapası gibimi kapıyorsun yani

Bir anlık sinirle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Notebook Uzmanı

cihazınız 15.4 floresan lcd kullanmakta piyasada 0ı oldukca pahalı (cihaza göre) 2.el 100tl civarında bulabılırsınız.

Ben takabilir miyim alsam?

• quote:

Orijinalden alıntı: alphateam

quote:

cihazınız 15.4 floresan lcd kullanmakta piyasada 0ı oldukca pahalı (cihaza göre) 2.el 100tl civarında bulabılırsınız.

anlarsan takarsın
  • quote:

quote:

quote:

anlarsan takarsın

Dediğinizi anlamadım.. Ram ve HDD takabiliyorum ayni mantik mi soketli filan mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Leptop Ekran Kayması
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alphateam kullanıcısına yanıt
    evet soketlidir ekranın yanlarında vidalar var saklamışlardır plastik kaucuk altında olabilir onları acın sonra telefon kartı ile ekranın yanlarından cıtaların boşluklarına sokun yavaşca acmaya calışın iç içe gecmiştir cıt cıtlıdır acarken bıcak kullanmayın zedelersiniz..
  • quote:

evet soketlidir ekranın yanlarında vidalar var saklamışlardır plastik kaucuk altında olabilir onları acın sonra telefon kartı ile ekranın yanlarından cıtaların boşluklarına sokun yavaşca acmaya calışın iç içe gecmiştir cıt cıtlıdır acarken bıcak kullanmayın zedelersiniz..

Saolun hocam alınca deniyicem.birde 15.4 her ekran olur mu ki

• 15.4 ekranlar genelde birbiri ile uyumludur.
  • quote:

quote:

Saolun hocam alınca deniyicem.birde 15.4 her ekran olur mu ki

olmaz soket farkı vardır
  • uymaz her akranın modeli ayrıdır uyar diyene tokat atasım geliyor milleti kandırmayın esnaf ağızı ile elindkei malı satmaya calışıyorsunuz
  • quote:

quote:

basit bir işlemdir ekranı aldıgınızda deneyerek görüntüyü görerek alın
    2 bağlantısı vardır inverter ve data kablosu
    1 tornavida işini görecektir.
  • quote:

quote:

quote:

basit bir işlemdir ekranı aldıgınızda deneyerek görüntüyü görerek alın
    2 bağlantısı vardır inverter ve data kablosu
    1 tornavida işini görecektir.

Teşekkür ederim hocam uygun bulamadım daha ekrani :/

valla aynı sorun bendede oldu. 3 ay önce yaptırdım. Gittiğim bilgisayarcı sıfır ekranı 250 liraya yapıcağını söyledi. Bana pahalı gelince 150 liraya ikinci el taktırdım. Yani adam gibi bilgisayarcı bulman lazım.
    hocam nerde oturuyorsunuz bilmiyorum size tavsiyem bulunduğunuz yerdeki büyük firmaları tek tek gezin şahsen izmirde 100 tl civarında satısı mevcut 2.el
  • quote:

hocam nerde oturuyorsunuz bilmiyorum size tavsiyem bulunduğunuz yerdeki büyük firmaları tek tek gezin şahsen izmirde 100 tl civarında satısı mevcut 2.el

Çorum firma yok burada :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.