Şimdi Ara

laptop ekrani karincalasiyor pikseller birbirine girdi. yardim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dell inspiron n5010 model pc var bugün birden bire ekran kartı çalışmayı durdurdu diye uyari çıktı
    Ardından ekran karincalasmaya başladı ara ara gidip geldi.
    Ve son hali bu güvenli mode masaüstü geliyor ama normal başlatınca windows mavi ekran geliyor masaüstü gelmiyor ne yapmalıyım?
    Sizce sorun ne iste bahsettiğim karıncalanma
    https://store.donanimhaber.com/bc/92/86/bc9286512439e29d8113291b1ba485ad.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklovrimedya -- 11 Mart 2015; 3:18:17 >

• Kimsenin bilgisi yokmu arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran ayarlarını yapmaya çalış çalışması lazımolmassa söle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer Player TR -- 11 Mart 2015; 7:53:13 >
  • bizde böyle oldu renkler karıştı felan ben yanlışlıkla becerdim ekran ayarları bozulmuş
    sende belki ekran sıvısı akmış veya çok ısındığından sıvı felç olmuştur.
  • bilgisayara en son fazla derbe geldiyse veya çok çalıştıysa bu olabilir bu olmadan önce sen ne yapıordun
  • yaşasın onbaşı oldumm
  • Bu olunca bilgisayar başındaydım ve oyun açıktı oyun ekran kartı çalıştırmayı durdurdu iletisini alınca kapandı daha sonra ara ara ekran bozulmaya başladı simdi ne yaparsam yapayım son hali bu. Bir turlu normal ekran gelmiyor. kendim nasıl hallederim. Format attım ilk masa ustu açılınca ekran kartı sürücüsünü yukledim yeniden baslattim. Bu sefer windows baslatiliyor yazısından sonra mavi ekran geliyor ve reset oluyor yani bir daha masaüstünude göremedim formattan sonra. Kendim nasıl hallederim arkadaşlar yardim evde PC yok kafayı yicem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güvenli kipte açarsanız bilgisayarınız açılır
    Orada ekran kartını kaldırıp, bilgisayarı normal açtığınızda ekran kartının driverini yeniden kurmayı deneyin, umarım sorununuz çözülür
  • Evet güvenli kipte açtım ve ekran bagdastirisini kaldirdim yeniden başlattım ve normal masaüstü geldi. Ama ekran hala ayni resimdeki gibi

• EKRAN KARTI CHİPSET SORUNU ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.