Şimdi Ara

Laptop ekranı kırıldı(acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Oğlum laptop’un ekranını kırdı bugün. Virüs sebebiyle evden çalışıyorum. Bu yüzden bir iki güne halletmem lazım.
    Acer AN515-51-53F2 Modeli ıps 1080 full HD yazıyor başka da birşey bilmiyorum. (Servis İstanbul’a Kargo istiyor en fazla 20 iş günü sürermiş o yüzden onu elemek zorundayım.) Ben bu bilgisayara hangi ekranı almalıyım orta halli birşey olsun istiyorum. Nasıl anlarım almam gereken ekranın özelliklerini. Kendim evde değiştirebilirim veya bir serviste de olabilir ankara için servis öneriside makbule geçer. Lütfen öneri ve tavsiyelerinizi esirgemeyin. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cihazın 15,6 led panele sahip ve 30 pin.

aşağıdaki linkten akalirsin yada firmadan.
    iki gün içinde yollarlar sende takarsın.
    takma konusunda bu firmadan telefon desteği alabilirsin destekleri iyidir.
    www.dunyagrup.com
    Acer Nitro 5 AN515-51-53F2 15.6 inç IPS Full HD Slim LED Ekranı Paneli | Dünya Grup
    https://www.dunyagrup.com/acer-nitro-5-an515-51-53f2-15.6-inc-ips-full-hd-slim-led-ekrani-paneli.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 29 Nisan 2020; 0:9:39 >

• Hiç uğraşamayacağım diyorsan evde televizyon veya monitör varsa ona bağla
  • İnşallah yaramaza kızmadınız, en hızlısı evdeki monitöre veya LCD'ye bağlamak veya kendiniz fabrikadaki stok kod ile internetten muadili alabilirsiniz, dünyagroup denen yer çok kaliteli bu işte, hazır ekran kırılmışken daha iyi ekran takmak isterseniz , tavsiye verebilirim. Film ve fotoğraflar sizin önemliyse tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.