Arkadaşlar, Sony Vaio FS-315 S laptopum var. Ekranın iki yanında da boşluk oluştu. Ne yaptıysam düzelmedi. Ne yapmamı önerirsiniz?
Bu monitörün çözünürlüğü ile alakalı olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: Algol Perseus
Bu monitörün çözünürlüğü ile alakalı olabilir.
Çözünürlük aynı. 1024x768.
Laptopa projeksiyon cihazı bağlamıştım, ondan sonra boşluklar oluştu.
Görünüm ayarlarında hala monitör olarak projeksiyon cihazı mı gözüküyor, kontrol et.
quote:
Görünüm ayarlarında hala monitör olarak projeksiyon cihazı mı gözüküyor, kontrol et.
Kontrol ettim. Her şey yolunda görünüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: eminnarin
Arkadaşlar, Sony Vaio FS-315 S laptopum var. Ekranın iki yanında da boşluk oluştu. Ne yaptıysam düzelmedi. Ne yapmamı önerirsiniz?
Laptopun grafik kartının programıyla kesinlikle düzelmesi lazım.DELL lerde bu olay varsa Sonylerde Hayli hayli olması gerekir.Olmassa Grafik ayarlarını resetle ...
Sanırım sorunu anladım. Ayarlarda gösterdiği iki monitörüde primary olarak görüyor. Ve bu yüzden ayarlar birbiriyle çakışıyor. Ama nasıl çözerim bilemiyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: eminnarin
Sanırım sorunu anladım. Ayarlarda gösterdiği iki monitörüde primary olarak görüyor. Ve bu yüzden ayarlar birbiriyle çakışıyor. Ama nasıl çözerim bilemiyorum...
Verdiğim linkteki yolu izleyip, "Extend this desktop to my Monitor" yani "Bu masaüstünü monitöre uzat" seçeneğini aktif hale getireceksin. Buna büyük ihtimalle projeksiyonla monitör arasındaki çözünürlük farkı neden oluyor.
Onu da denedim ama değişen bir şey olmadı.
BIOS ayarlarını sıfırlamak çözüm olabilir ama garanti vermiyorum. Ayrıca BIOS'u sıfırlamak başka bileşenleri de etkiler, haberin olsun.
quote:
BIOS ayarlarını sıfırlamak çözüm olabilir ama garanti vermiyorum. Ayrıca BIOS'u sıfırlamak başka bileşenleri de etkiler, haberin olsun.
İlgine teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme