Şimdi Ara

LAPTOP EKRANKARTI DRİVERİ BULAMADIM...USTALAR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptoptaki harici ekran kartının sürücüsünü birtürlü bulamadım
    nvıdıa nın sitesinden indirdim tanımadı ne yaptıysam olmadı nerde nasıl bulurum hangisi doğru sürücüsü allak bullak oldum yardımlarınızı bekliyorum.....nvıdıa nın hangi sürümü yada hangi driveri

ekran kartı...harici

gf 6800go 256mb

• Dizüstü bilgisayarının kendi sitesine bak orada veriliyordur. Mesela bende Dell var hiçbir Catalyst yüklenmiyor. Sadece Dell.com'da yayınlanan sürücü yüklenebiliyor.
  • yardımlarınız için teşekkürler ikisinide deniyecem bakalım sonuç ne olacak
  • Bence hiç o Optimized sürücülere bulaşma. Sorun çıkarsa başın ağrır ki genelde mobil GPU için hazırlanmazlar. Dikkatli ol yani...
  • yükleme sırasında mavi ekran hatası verdi...bunlarda olmadı
  • laptop ismini yaz googleye
    sitesine gir sürücüler de
    hepsi vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiziksel bellek dökümü diye mavi ekran geliyor..eger ilk defa mavi ekranla karşılaşıyorsan şöyle yap yada böyle yap gibi bir ekran geliyor biostan ekle kaldır gibi anlamadım.....şu anda laptoptan yazıyorum ama bildiğiniz üzere titrek yavaş vede üzerindeki ekrankartını donanımda yok sayıyor ve vga olarak görüyor özellik falan olmadan....çözemedim gitti
  • http://www.laptopvideo2go.com/ buradan indirebilirsin.

not: driveri ve "modded inf" dosyasını indirmen gerekiyor. daha sonra indirdiğin modded inf dosyasını driverin klasörünce atıp setup.exe'yi çalıştıracaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer_Sam -- 4 Eylül 2008; 23:37:48 >
  • bunuda deniyorum arkadaşım bakalım inşallah olur
  • sorun hala aynı bir türlü olmuyor...sürücü yüklerken mavi ekran hatası veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.