Asus F3Series kullanıcısıyım ve laptopumun tek sorunu aşırı derecede ısınması. Ben bunun içinde birikmiş tozlardan kaynaklandığını düşündüm ve içini açtım her yerini temizledim fakat işe yaramadı. Farkettim ki fan ı arada bir çalışıyor. Düzensiz çalışıyor. Kesinlikle sorun fan'da.
Fan değişikliği yapılabiliyor mu laptoplarda ? Nasıl bir çözüm önerirsiniz. Laptopum cehennem kadar sıcak patlayacak diye korkuyorum
İlginiz için teşekkür ederim ,
Saygılarımla.
Arkadaşlar bilgisi olan yok mu
Kaç dereceymiş sıcaklık değerleri bak bir yaz bakalım...
dostum epey bir sıcak işte ya. bakmasını bilmiyorum. fan değiştiriyolar mı normalde ? üflüyorum bişiyler yapıyorum o zaman çalışıyo bi 10 dk sonra yine eski haline geliyo. bazen açıyorum pc yi direk çalışıyo durmadan. temassızlık mı var dicem ama ne alaka :) anlamadım valla.
benim laptopda aynı sorun var. Bu arlar olmaya başladı çalışmıyordu power gear diye bi programı var ofiice moduna alınca çalışmaya başaldı 90 derceye varmıştı sıcaklık sonra fan çalışmaya başlayınca 5000 küsür rpm gözüküyordu 6-7 dk sonra normal seviyey indi sıcaklık. Baklım devam edrse servise götürcem baksınlar.