Şimdi Ara

Laptop Fanı değişir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bir sony vaio laptop var ama malum vaioların fanındaki aşırı ses bendede oluyor, ben pc yi açıp fanı temizledim termal macunu değiştirdim çok bir ısınma problemim kalmadı ama hala fan aşırı ses yapıyor ben bu fanı başka bir fan ile değiştirebilirmiyim, değişirse sessiz çalışıp iyi soğutan bir fan tavsiyeniz var mı ?

• Hocam eskiden o ses var mıydı ?

Fan değişir abimin laptopta sony idi , değiştirilen fan daha kötü oldu ama sonra 150 200 liraya iyi bir fan taktırdık çok iyide çalışıyor. Markasını bilmiyorum ama.
  • evet hocam sony nin fanı malesef sürekli gürültülü çalışıyor eskidende öyleydi
  • değiştirme imkanın var,
    Eğer ist. Falan oturuyorsan mecidiyeköyden temin edebilirsin fanın modeline göre,

Oda olmadı yakınlarındanki Bilgisayarcılarda LAPTOP tamircilerinde kesinlikle vardır?

Ama Rpm'ni dikkat et fan modleıne gore değişkenlik gösteriyo bunuda biliyorsundur?
  • istanbulda oturuyorum mecidiyeköye gitme şansımda var ama illa laptop tamircilerinden falan mı almak lazım yok mudur bunu nette satan, markası sağlam olan bir fan neye göre kıyaslamam gerek bilemiyorum ki şimdi, tamriciye gitsem elinde ne varsa onu satmaya çalışacak
  • konu güncel arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3l4nkoliq

konu güncel arkadaşlar

http://fanciniz.com/urun/asus-f2-f3-f8-f9-notebook-fani_134.aspx?CatId=141
    mesela benim laptopun fanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP EMRE

quote:

konu güncel arkadaşlar

Anladım hocam burda sony in fanlarıda var ama benim pc deki fanın şuan herhangi bir problemi yok bence problem kendisi, fan aşırı gürültü yapıyor ben açtım pc yi fanı temizledim terman macunu değiştirdim ama hala fan bağırmaya devam ediyor burdan alacağım fanda aynı marka fan olduğuna göre değişen bişey olmaycaktır, ben şu şekilde düşünüyorum mesela bakır kanatlı fan alsanız daha iyi soğutur daha az ses yapar gibi şeyler yazıyor forumda o şekilde bir değişiklik yapamaz mıyım ?

• Aynı durumdan bende muzdaribim,birkaç gündür araştırma yapıyorum.Yurtdışı forumlara da baktım ama detaylı bir bilgi bulamadım.Eğer faydalı bir bilgiye ulaşabilirsem buradan paylaşırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP EMRE

quote:

konu güncel arkadaşlar

Anladım hocam burda sony in fanlarıda var ama benim pc deki fanın şuan herhangi bir problemi yok bence problem kendisi, fan aşırı gürültü yapıyor ben açtım pc yi fanı temizledim terman macunu değiştirdim ama hala fan bağırmaya devam ediyor burdan alacağım fanda aynı marka fan olduğuna göre değişen bişey olmaycaktır, ben şu şekilde düşünüyorum mesela bakır kanatlı fan alsanız daha iyi soğutur daha az ses yapar gibi şeyler yazıyor forumda o şekilde bir değişiklik yapamaz mıyım ?

Gerekli temzilik işlemlerini yapmışsınız.Fakat unutmamak gerekir ki bilgisayar çalıştığı müddetçe o fanda çalışıyor.Haliyle ilk günki performansı vermesini beklemek olmaz.İyice temizlediyseniz ve fan yatağınında sağlam olduğundan eminseniz artık o ses kaçınılmaz.Çok rahatsız ediyorsa değiştirin.

• Değişir ama biraz pahalıya patlar Fanı yağlayabiliyorsan çıkarıp yağlamayı dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.