Şimdi Ara

laptop harddiski arızası;acil yardım:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptopun hd inden sürtünme sesi geliyor:windows açılmıyor ; bi süre sonra hata verip.kendi kendini kapatıyor: bu konuda pek bilgm yok.ama kesinlkle hd den gelyior ses çıkarıp denedim ve ses kesildi zaten verilen hata uyarısındada HD den bahsediyor...
    hd içindeki bilgileri kurtarabilirmiyiz?? harddiskin tamiri mümkünmü?? eğer tabi hiç biiri mümk değilse bana yeni bi hd kaça patlar (40-60gb lk fln)
    en kısa sürede bilgi verirseniz seviniirm acaip moraliiim bozulmuş durumda

• bu konuda bilgi verebilecek bi arkadaş yokmu
  • Tarif ettiğin sorun, harddiskte fiziksel bir zorlamadan kaynaklanmış gibi duruyor.
    Sanki kutusu üzerine baskı yapılarak ezilmiş gibi.
    Neyse;
    Bir harici HDD kutusu ile başka bir bilgisayara USB üzerinden bağlayarak verilerini kurtarmayı deneyebilirsin.
    60 GB notebook HDD fiyatları yaklaşık $110 + KDV civarında.
  • fiziksel bi zorluk olmadı;sürtünme sesi var(sanki içine birşey kaçmış gibi) ve windows açılmıo..bu şekilde denemem bi zarar verirmi harddiske:baya bi denedim ve bi ara açılır gibi oldu ama hiç bi bilgime ulaşamadım masaüstünde kalakaldı
  • eger cok onemli deilse içindekiler hc ugrasma derim bnm de basıma geldi kafayı yersin...
    Çok onemli diyorsan eger içindekiler o zman profesyonel veri kurtaran bir firmaya vermen gerekecek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

eger cok onemli deilse içindekiler hc ugrasma derim bnm de basıma geldi kafayı yersin...
    Çok onemli diyorsan eger içindekiler o zman profesyonel veri kurtaran bir firmaya vermen gerekecek..

bu bana ne kadara malolur msela 60gb lı bi hd im var tahmini olarakta olsa bi fikrin varsa ve benimle paylarşrsan sevinirim
  • Harddiskin tamamından mı bahsediyorsun. Kurtarılacak mb başına para alınıyor bildiğim. Eğer plakalardan veri kurtarılacaksa ve gerçekten profesyonel işlem yapılmasını istersen 1000 YTL ve üzeri denebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Batarya Tamiri Yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozaman bizim iş yalan olur (sloganına tamamen katılıyorum:) pek bu hd in tamiiri mümk diilmi yapan yokmu mesela ank da
  • hddlerin tamiri genelde çok zordur hele içinden ses geldiğini söylemişsin.
    Sen genede araştır İstanbul'da oldugum için bilemiyorum Ankara'yı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.