merhabalar..laptopla nette geziniyordum..birde mavi ekran belirdi.baştanbaşlattım..tıkır tıkır ses gelmeye başladı.ses harddiskten geliyor..harddiske ne olmuştr.garantiye göndermeden veri kurtaramazmıyım??
Aynı şekilde HP dizüstü ile DVD seyrederken başıma geldi,servise verdim .Hard disk değişecek dendi ,yasal sürede değişmeyince para iadesi aldım. Geçmiş olsun.Marka yazmamışsın gerçi umarım servis ve müşteri ilişkileri sağlam bir firmadır.
marka samsung.....allaaah gittimi herşeyim))):////
hdd kafa vuruyor...(ilginç bi tabir..yani okuyucu kafa bozulmuş.yani hdd in medya bölümü bozulmuş.)eğer makinayı açabiliyosan hemen bilgileri yedeklemeye çalış başka bi external hdd e...çünkü kafa vurmaya başladıktan belli bir süre sonra hiç açılmayacak.yani acele etmen gerekiyor.eğer açılmıyorsa ve bilgiler çok önemliyse profesyonel veri kurtaran yerler var..ama çok pahallıya patlar haberin olsun.bi de bozuk hdd i satabilirsin.(bilgisayarcılar 2 bozuk hdd den 1 tane çalışan hdd yapabiliyorlar.o yüzden satın alanlar var10 -15 ytl ye.)
verilerimi kurtarabildim..açıldı bir anda..ben de hemen servisen verdim hdd i;)saolun