Şimdi Ara

laptop HDD sistem yüklenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni HDD alınca eskisi nolcak benmki ide , ide HDD alcam şimdi eskisini çöpe mi atcam harici kuyu fln almak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfb_haldun -- 5 Nisan 2008; 10:34:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gfb_haldun

yeni HDD alınca eskisi nolcak benmki ide , ide HDD alcam şimdi eskisini çöpe mi atcam harici kuyu fln almak istemiyorum

Arkadaşın niye çöpe gitsin. İki diskide pc ye takıp kullanabilirsin. Ama performans için yeni diske sistemini kurmanı tavsiye ederim.........
  • nasıl yani HDD alınca sistem değiştirmem mi gerekecek ?Eğer performan düşecekse almam ben yükselmesi için almak istiyordum
  • Hayır arkadaşım performans düşmeyecek yeni aldığın harddiskin içine windowsu kurucaksın yeni olduğu için daha hızlı olucak tabi eskisine göre, eski olanıda formatlayıp kullanıcaksın
  • 2 side laptopun içinde olacak değilmi dısardan bağlama fln oluyormu laptop da
  • dostum laptop diye başında desene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: avanoss

dostum laptop diye başında desene.

Dizüstü pclerde tek hdd yeri var diye biliyorum. Bu da demek oluyorki eski hdd'niz dışarıda kalıyor ( çöpe atılmıyor ! ) Hdd'nin dışarıda kalması çok kötü bir olay değil. Sizin yerinizde olsam önemli ve devamlı kullanmadığım yedeklerimi onda saklardım...

@ blue_life

Anlatmak istediğini tam anlatamamış. Bahsettiği olay masaüstü sistemler için geçerlidir. Örnek olarak kendi anakartımı vereyim:

Benim anakartım 4 sata , 1 ide hdd aynı anda çalıştırabilme kapasitesine sahip. Yani bende şuan 120 gb hdd var , gitsem 120 gb daha alsam 240 gb hdd'm olur..

Saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım Başlığı editlesene ben masaüstünde zannettim senin hdd olayını, yalnız laptopta kullanıcaksan yeni hdd'yi takarsın, diğer ikincil geriye kalan harddiskini ise 2.5" Lik hdd kutuyla dışarıdan bağlı olup öyle kullanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Dizüstü pclerde tek hdd yeri var diye biliyorum. Bu da demek oluyorki eski hdd'niz dışarıda kalıyor ( çöpe atılmıyor ! ) Hdd'nin dışarıda kalması çok kötü bir olay değil. Sizin yerinizde olsam önemli ve devamlı kullanmadığım yedeklerimi onda saklardım...

@ blue_life

Anlatmak istediğini tam anlatamamış. Bahsettiği olay masaüstü sistemler için geçerlidir. Örnek olarak kendi anakartımı vereyim:

Benim anakartım 4 sata , 1 ide hdd aynı anda çalıştırabilme kapasitesine sahip. Yani bende şuan 120 gb hdd var , gitsem 120 gb daha alsam 240 gb hdd'm olur..
    Saygılar.

Jant! bende bir çok arkadaş için mesajı yanlış anladım. Ben masaüstü pc sandım.......
    Saygılar..........

• öncelikle sorumda tam bilgi vermediğim için özür dilerim
    yeni HDD alıcam o zmn dieri dısardak kalcak sorun olmaz sanırım bnm için
    ve yardımlarınız için teşekkür ederim
  • arkadaşım dışarıda kalan 2,5 laptop harddiskine al bir tane harici 2,5 kutu kullan harici harddisk gibi, daha ne istiyon
  • yha ben bana baska yerlere götürdüğüm zaman bana ayrı bi yük olur die düşündüm
  • quote:

yha ben bana baska yerlere götürdüğüm zaman bana ayrı bi yük olur die düşündüm

Olmaz , herkes hdd ister taşıyacak siz ağırlık olur diyorsunuz
  • e peki dielim aldım 2. bir HDD birini kutuya koydum nası formatlıcam sistemi nası yüklücem
  • birine format atcam dierine sistem mi yüklücem nası olur bi yardım etseniz
  • Eger notebook kullaniyor isen hdd yi guncelleme olayini bosver . makineye dokunma, filmlerini, muziklerini tasimak icin bir diske ihtiyacin var ise al bir harici usb veya firewire hdd kullan pasalar gibi. :)
  • o zaman format attığımda D bölmesini acmıımmı
  • quote:

e peki dielim aldım 2. bir HDD birini kutuya koydum nası formatlıcam sistemi nası yüklücem

Hddniz usb ile bağlanma özelliğine sahipse usb takıcaksınız ve...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.