Şimdi Ara

[b]Laptop Hoparlörü Çalışmıyor[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopumun ses kartında bi kac sorun wardı onları duzeltmek için içini actım sorunu hallettim ama geri topladığımda hoparlörlerden ses gelmiyordu

size kontrol için nerden başlamalıyım nerelerden arıza cıkabilir diye danışmak istedim bn kablolarında die düşünüyorum ama nasıl başlıyayım kontrollere

• Başlangıç olarak ses menüsünden sesin açık olduğuna emin olduktan sonra,
    harici hoparlör bağlamayla başla,harici hoparlör çalışacakmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu_27

Başlangıç olarak ses menüsünden sesin açık olduğuna emin olduktan sonra,

ses acık kulaklıktan falan ses geliyor fakat ses ekolu geliyor düzeltmek için ses ayarlarından varsayılanı ayrla yapmam lazım ama hoparlor bağlı değil olarak gözüküyor oyuzden yapamıyorm işte hoparlöre güç gitmiyor buyuk ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: chev chelios

quote:

ses acık kulaklıktan falan ses geliyor fakat ses ekolu geliyor düzeltmek için ses ayarlarından varsayılanı ayrla yapmam lazım ama hoparlor bağlı değil olarak gözüküyor oyuzden yapamıyorm işte hoparlöre güç gitmiyor buyuk ihtimal

o zaman laptopu yeniden açıp kablolar takılımı diye bakman gerek tahminimce,
    hoparlörleri denemek istersen hoparlör kablolarını bir kalem pile değdir hoparlörden cızırtı sesi
    geliyorsa sağlamdır gelmiyorsa arızalı

• quote:

quote:

quote:

o zaman laptopu yeniden açıp kablolar takılımı diye bakman gerek tahminimce,
    hoparlörleri denemek istersen hoparlör kablolarını bir kalem pile değdir hoparlörden cızırtı sesi
    geliyorsa sağlamdır gelmiyorsa arızalı

Eyw kardsm voltmetre ile ugrasmak lzm oda yk Bende pil numarasi tutarsa isime yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlık açarken kalın font çalışmaz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Başlık açarken kalın font çalışmaz hocam

gec olsa da ögrendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Laptopumun ses kartında bi kac sorun wardı onları duzeltmek için içini actım sorunu hallettim ama geri topladığımda hoparlörlerden ses gelmiyordu

size kontrol için nerden başlamalıyım nerelerden arıza cıkabilir diye danışmak istedim bn kablolarında die düşünüyorum ama nasıl başlıyayım kontrollere

Pm atınız..

Edit : Böyle başlığa yorum yapmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 20 Haziran 2012; 12:34:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Laptopumun ses kartında bi kac sorun wardı onları duzeltmek için içini actım sorunu hallettim ama geri topladığımda hoparlörlerden ses gelmiyordu

Pm atınız..

tesüf ediyorum ozamn nesini beğenmedin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Pm atınız..

tesüf ediyorum ozamn nesini beğenmedin

Tamam neyse.

Ses kartı driverini kaldırın tekrar kurun böylelikle ayarlar eski haline dönecektir windowsun kurduğuyla kullanmak ayar yapmak sesi düzgün almak istiyorum diyorsanız PM atın..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.