Bildirim
[b]Laptop Hoparlörü Çalışmıyor[/b]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Başlangıç olarak ses menüsünden sesin açık olduğuna emin olduktan sonra,
harici hoparlör bağlamayla başla,harici hoparlör çalışacakmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: yolcu_27
harici hoparlör bağlamayla başla,harici hoparlör çalışacakmı ?
ses acık kulaklıktan falan ses geliyor fakat ses ekolu geliyor düzeltmek için ses ayarlarından varsayılanı ayrla yapmam lazım ama hoparlor bağlı değil olarak gözüküyor oyuzden yapamıyorm işte hoparlöre güç gitmiyor buyuk ihtimal -
quote:
Orijinalden alıntı: chev chelios
quote:
ses acık kulaklıktan falan ses geliyor fakat ses ekolu geliyor düzeltmek için ses ayarlarından varsayılanı ayrla yapmam lazım ama hoparlor bağlı değil olarak gözüküyor oyuzden yapamıyorm işte hoparlöre güç gitmiyor buyuk ihtimal
o zaman laptopu yeniden açıp kablolar takılımı diye bakman gerek tahminimce,
hoparlörleri denemek istersen hoparlör kablolarını bir kalem pile değdir hoparlörden cızırtı sesi
geliyorsa sağlamdır gelmiyorsa arızalı
-
quote:
quote:
quote:
ses acık kulaklıktan falan ses geliyor fakat ses ekolu geliyor düzeltmek için ses ayarlarından varsayılanı ayrla yapmam lazım ama hoparlor bağlı değil olarak gözüküyor oyuzden yapamıyorm işte hoparlöre güç gitmiyor buyuk ihtimal
o zaman laptopu yeniden açıp kablolar takılımı diye bakman gerek tahminimce,
hoparlörleri denemek istersen hoparlör kablolarını bir kalem pile değdir hoparlörden cızırtı sesi
geliyorsa sağlamdır gelmiyorsa arızalı
Eyw kardsm voltmetre ile ugrasmak lzm oda yk Bende pil numarasi tutarsa isime yarar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Başlık açarken kalın font çalışmaz hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: jovanovic
Başlık açarken kalın font çalışmaz hocam
gec olsa da ögrendim -
quote:
Laptopumun ses kartında bi kac sorun wardı onları duzeltmek için içini actım sorunu hallettim ama geri topladığımda hoparlörlerden ses gelmiyordu
size kontrol için nerden başlamalıyım nerelerden arıza cıkabilir diye danışmak istedim bn kablolarında die düşünüyorum ama nasıl başlıyayım kontrollere
Pm atınız..
Edit : Böyle başlığa yorum yapmam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 20 Haziran 2012; 12:34:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: PcKolikq
quote:
Laptopumun ses kartında bi kac sorun wardı onları duzeltmek için içini actım sorunu hallettim ama geri topladığımda hoparlörlerden ses gelmiyordu
size kontrol için nerden başlamalıyım nerelerden arıza cıkabilir diye danışmak istedim bn kablolarında die düşünüyorum ama nasıl başlıyayım kontrollere
Pm atınız..
tesüf ediyorum ozamn nesini beğenmedin -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PcKolikq
quote:
Pm atınız..
tesüf ediyorum ozamn nesini beğenmedin
Tamam neyse.
Ses kartı driverini kaldırın tekrar kurun böylelikle ayarlar eski haline dönecektir windowsun kurduğuyla kullanmak ayar yapmak sesi düzgün almak istiyorum diyorsanız PM atın..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X