Şimdi Ara

Laptop için batarya alacağım. (dataservis.net nasıldır?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Sony Vaio SVE1513V1ESI marka model bir dizüstü bilgisayarım var. Geçtiğimiz ay çat dedi kapandı. Bataryasız fişe taktığımda cihaz çalışıyor, batarya takılıyken de çalışıyor ama şarj olmuyor, bataryası öldü diye düşünüyorum. Ben de yeni bir laptop bataryası alarak idare edeyim dedim. Karşıma dataservis.net çıktı bu sayfa güvenilir midir acaba? Retro, hyperlife diye batarya markaları çıktı hangisi iyidir? Batarya için önereceğiniz başka bir yer-sayfa varsa da alabilirim. Teşekkür ederim.

www.dataservis.net
    Sony Vaio SVE1513V1ESI Batarya Pil RETRO - dyo8th-jp-px7g - Dataservis.Net
    https://www.dataservis.net/urun/dyo8th-jp-px7g/sony-vaio-sve1513v1esi-batarya-pil-retro.html

• Bütçe sorunu yoksa orjianal almanızı tavsiye ederim. Muadiller şişme yapabiliyor.

www.alfabilgisayar.com
    Orjinal Sony VGP-BPL26 VGP-BPL26 VGP-BPS26A BPS26 Sony Vaio SVE15 SVE151 Serisi VPC-CA VPC-CB VPC-EG VPC-EH VPC-EJ VPC-EK VPCCA VPCCB VPCEG VPCEH VPCEJ VPCEL Batarya Pil - SONY - sony - Alfa Bilgisayar Ankara Laptop Yedek Parça Laptop Parça Laptop Lcd Panel
    https://www.alfabilgisayar.com/urun/orjinal-sony-vgp-bpl26-vgp-bpl26-vgp-bps26a-bps26-sony-vaio-sve15-sve151-serisi-vpc-ca-vpc-cb-vpc-eg-vpc-eh-vpc-ej-vpc-ek-vpcca-vpccb-vpceg-vpceh-vpcej-vpcel-batarya-pil
  • Hocam batarya gerçekten orijinalse ve sayfa da güvenilirse gönderdiğiniz linkteki bataryayı alabilirim. Kafamız da rahat eder hem. Teşekkür ederim bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Ben bu satıcıdan N11 üzerinden Hp Elitebook için orjinal batarya ve klavye aldım. 1 sene oluyor; sıkıntı yok.

Siz almayı düşünüyorsanız; firmaya yazın ya da arayın tam modelinizi söyleyip; kontrol ederek sipariş edin.

• Teşekkür ederim hocam. 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Ben tşk. ederim; iyi günler. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.