Şimdi Ara

Laptop için en iyi seçim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Desktop pc varken x-fi extreme music ve giga s750 kullanıyordum. Şu anda laptop kullanıyorum ve artık çok kanallı bir sisteme geçmek istiyorum. Kafamda z5500 almak var ama ses kartını konusunda çok bilgim yok bu arada x-fi den önce ddts-100 kullanmıştım hiç memnun kalmadım bunu eklemek istedim. Ses kartı konusunda en kullanışlı ne olur tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

• uğur nasılsın ilk önce ne yapıosun beni tanıdın inş.. yurttan kadir neyse kouya gelelim eğer x fi nin lap top olanu için var ise hiç kaçırma ama yok ise de audigy zx lap top versiyonu al derim sana herkese selam söyle benden
  • Kadir napıyon la tüm apaydınlar yurdu burda galiba. Ya bu lefter10 bizim uğurun hesabı açık kalmış konuyu ben açtım umarım yöneticiler ban vermezler. fikirlerinizi bekliyorum hala
  • dikakt laptoplardaki pcmcia slotları artık yeni formda sizinki hangisiyse ona dikkat edin. express mi eski tipmi bunlar birbiriyle uyumsuz.
  • Laptop Sony Vaio VGN-FS415M bilmiyorumki eski mi yeni mi
  • ibo senmisin bende uğur ne zaman aldı bu kadar cihazı dedim :D valla senin sistemi biliyorum gerçekten güzel ki sende görücen bende ses sistemi aşkı başladı ::D kullandığım ses sistemide aşağıda....valla ibo dediğim gibi aklıma o gelio şuan x fi nin laptop versiyonu bide audigy zx nin laptop versiyonu var piyasada bulursan x fi kaçırma derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_74

ibo senmisin bende uğur ne zaman aldı bu kadar cihazı dedim :D valla senin sistemi biliyorum gerçekten güzel ki sende görücen bende ses sistemi aşkı başladı ::D kullandığım ses sistemide aşağıda....valla ibo dediğim gibi aklıma o gelio şuan x fi nin laptop versiyonu bide audigy zx nin laptop versiyonu var piyasada bulursan x fi kaçırma derim

Sen takılırmıydın buralara bakıcaz artık hayırlısı
  • ooo 1,5 senedir forumda beya bir tecrube edindik ya artık neyse görüşüz.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.