Şimdi Ara

laptop için RAM eklemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar..bende toshiba m70-215 var..ve elimde TwinMOS 256MB PC2-4300 SODIMM ram var..ben bu rami bilgisayarıma eklettirebilirmiyim..bilgisayarın ve ramin mhz değerlerini bilmediğimden bir sorun doğar mı acaba??bilgilendirirseniz sevinirim...

• Öle her ram uymaz.. Üzerindeki ramin ne olduğunu öğren.. Ona göre uygun bi ram al...
  • ISTANBUL icinde garantili ddr400 1gb tek yada 512*2 notebook rami satın alailecegimiz bir yer var mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnoLogistic

ISTANBUL icinde garantili ddr400 1gb tek yada 512*2 notebook rami satın alailecegimiz bir yer var mi?

bende aynısını istiyorum ama yok heralde bilmiorum walla...
  • DDR400 512*2 YADA 1GB TEK NOTEBOOK RAMI neden gelmiyor 5-10$ için %20 performans kaybediyoruz hemde istemeden...Garantili faturalı bulan varsa gerçekten yazsın iyi olur sagolun.
  • bilmiyorum valla kime sorduysam ddr 400 gelmiyor, bulunmuyor falan diyolar . . .

bende 2x 512 MB DDR 400 MHz istiyorum ama yok yani . . .
  • Arkadaşlar benim size bir sorum olcak.
    notebookumda 256 lık 533 ddr2 (dual channel) ram var ben ona 512 mb ddr2 533 ram taktırsam bir sorunla karşırmıyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    Macbook için ram markası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yani sen de 2*256 var sense tek 512 istiyorsun eğer olay boyleyse birsey olmaz ama 1gb 2gb istiyorum diyosan u senin anakartının kapasitesiyle ilgili.
  • ankara'da star bilgisayarda sodimm ddr400 kingdson var 512md 57$+kdv'ydi en son.
  • kargo olayı varmı peki bu star bilgisayarda? ist.a getirirlermi
  • Kingston lara ısınma ve guc harcamada artis yapiyor diyorlar tek 1gb ddr400 corsair varmi acaba bu firmada garantili faturalı ? Yada 512*2 ddr400 Twinmos yada Corsair ?
  • walla ben baktım web sitesine.. kingston, twinmos, corsair, bigboy marka her tur ram mevcut yani.. 512 MB 400 MHz Kingston ile Twinmos un fiyatları aynı ama Corsair ın biraz daha pahalı..

SODIMM RAM'ler icin burdan buyrun;http://www.starbilgisayar.com/vitrin/index.php?hit=270
  • 512 MB DDR 400 MHz SODIMM "Kingston" marka; 90 YTL

512 MB DDR 400 MHz SODIMM "Twinmos" marka; 90 YTL

512 MB DDR 400 MHz SODIMM "Corsair" marka; 120 YTL

Corsair neden diğer iki ram den 30 YTL kadar daha pahalı? bi nedeni varmı bunun yani performansa ilişkin falan? yoksa fiyat politikası tarzında önemsiz bişey mi acaba?

Corsair ın performansta çok büyük bi artısı yoksa büyük ihtimal diğer 2 markadan birini alırım..

peki Kingston mu, Twinmos mu?? fark var mı? varsa ne gibi bi fark olabilir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 6 Şubat 2006 21:20:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.