Bildirim
Laptop İçin SSD
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hyperx fury'yi çıkarırsak üçü de benzer ssd. Mx500 bakabilirsiniz, 5 yıl sınırlı garanti ile geliyor. trendyol.comCrucial 2.5" 250GB MX500 Sata 3.0 Ssd Disk CT250MX500SSD1 | Trendyolhttps://trendyol.com/crucial/2-5-250gb-mx500-sata-3-0-ssd-disk-ct250mx500ssd1-p-2925980?boutiqueId=532889&merchantId=116216
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Siz yazınca baktım hyperx 3 yıl diğerlerinin hepsi 5 yıl sınırlı garantiye sahipmiş. Bende crucialdan yanaydım K IOPS değerleri daha iyi ama yazma sınırı garantisiyle alakalı bişey bulamadım. Kingston 150 TBW garanti veriyor. Hangisi daha önemli benim mantığım uzun ömüre garanti verene yattı ama bilemedim.
Tabi o kadar diyor diye orda tak ölecek yada illa oraya varacak hali yok ama garanti garantidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabivo -- 6 Ekim 2020; 21:40:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Crucial 100 TBW garanti veriyormuş buldum şimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X