Şimdi Ara

Laptop ile TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopum ile TV izlemek istiyorum.Ancak çanak kullanamayacak durumdayım.Fiyat önemli değil..Tavsiyeniz var mı acaba?
    (Küçük bir çanak belki olabilir...)

Bir de Forex Tv Box ları çok araştırdım ancak nedir,tam olarak ne işe yarar,çanak gerektirir mi gibi sorulara cevap bulamadım.

Yardımcı olursanız sevinirim..

• Fly Dvb Trio PCMCIA modeli var. Analog tv , dvb-s (uydu) , dvb-t (karasal sayısal yayın) desteği var. Bütçene uyarsa eğer bence bunu al..! Şimdilik analogla idare edersin daha sonra çanak almak istersen ya da sayısal yayın yaygınlaştığı zaman da kullanabilirsin..!
  • Teşekkürler cahid

Bu konu hakkında başka düşüncesi olan var mı??
  • analog yayınlar zaman içinde kaldırılacak onun için cahit'in yazdığı gibi çok amaçlı tv kartı almakta fayda var, fly dijital uydu yayınlarında sorun çıkartsa da (zaten kullanamaycaksın) yayınlar ileride dvb-t olduğunda da ürünü çöpe atmamış olursun.
  • ya ben bu FLY - TRIO DVB-S/DVB-T/ANALOG/CAPTURE PCMCIA TV KART olan ürünü aldım fakat benim dell 1520 laptop un cardbus slotuna uymuyor ne yapmam gerekli?
  • ithalatçısını ara, sonuç alamazsan ürünü geri ver, uymuyorsa yapılacak birşey yok, ne kadar çabuk geri götürürsen o kadar az sorun olur, zaman uzadıkça yan çizerler.
  • Başka tavsiyeler var mı arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMART TV için KLAVYE SORUNU
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17529405/tm.htm

Yukarıda belirttiğim çanak işinizi görecektir
  • olayı yanlış anmaşsınız galiba adam antene olayına gelememiş daha laptopa takamıyor ürünü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar89
    Arkadaşlar laptopum ile TV izlemek istiyorum.Ancak çanak kullanamayacak durumdayım.Fiyat önemli değil..Tavsiyeniz var mı acaba?
    Bir de Forex Tv Box ları çok araştırdım ancak nedir,tam olarak ne işe yarar,çanak gerektirir mi gibi sorulara cevap bulamadım.

selam,

ben de forex in usb şeklindeki tv ürünü ile ilgileniyorum

linki:http://www.forex.com.tr/product_info.php?products_id=138

bunu laptopa taktık peki kanallar antensiz nasıl çekecek?

• ya evet bu alet nedir nasıl kullanılıyor bilen varmı?

quote:

Orjinalden alıntı: ebvata

quote:

Orjinalden alıntı: serdar89
    Arkadaşlar laptopum ile TV izlemek istiyorum.Ancak çanak kullanamayacak durumdayım.Fiyat önemli değil..Tavsiyeniz var mı acaba?

selam,

ben de forex in usb şeklindeki tv ürünü ile ilgileniyorum

linki:http://www.forex.com.tr/product_info.php?products_id=138

bunu laptopa taktık peki kanallar antensiz nasıl çekecek?

• Hiçbirine gerek yok. Ben laptopda her türlü yayını ilave hiçbir donanım kullanmadan wireless izleyebiliyorum. Laptopda tv kartı vs.. yok. Evdeki uydu receiverı değiştirdim HDBox aldım. Dream klonu. Eternet girişi var ve wireless modeme bağlı. o an receiver da açık olan kanalı kablosuz modem üzerinden evin içine dağıtıyor. Laptop evdeki ağa bağlandığında o yayınları izleyebiliyorum. Dreambox için yapılmış iki program var. isimlerini hatırlamıyorum eve gidince bakarım. hatta biri yayını kaydedebiliyor. işin güzel yanı laptop a hiçbirşey takmıyorsunuz. alın kucağınıza içerki odaya götürün :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: rourke

Hiçbirine gerek yok. Ben laptopda her türlü yayını ilave hiçbir donanım kullanmadan wireless izleyebiliyorum. Laptopda tv kartı vs.. yok. Evdeki uydu receiverı değiştirdim HDBox aldım. Dream klonu. Eternet girişi var ve wireless modeme bağlı. o an receiver da açık olan kanalı kablosuz modem üzerinden evin içine dağıtıyor. Laptop evdeki ağa bağlandığında o yayınları izleyebiliyorum. Dreambox için yapılmış iki program var. isimlerini hatırlamıyorum eve gidince bakarım. hatta biri yayını kaydedebiliyor. işin güzel yanı laptop a hiçbirşey takmıyorsunuz. alın kucağınıza içerki odaya götürün :)

Bende çanak anten,receiver vs yok,evin konumu buna müsait değil malesef,

modemim de kablolu.Bu durumda çözüm ne olabilir?

• hacı şu işi bana bi anlatır mısın

quote:

Orjinalden alıntı: rourke

Hiçbirine gerek yok. Ben laptopda her türlü yayını ilave hiçbir donanım kullanmadan wireless izleyebiliyorum. Laptopda tv kartı vs.. yok. Evdeki uydu receiverı değiştirdim HDBox aldım. Dream klonu. Eternet girişi var ve wireless modeme bağlı. o an receiver da açık olan kanalı kablosuz modem üzerinden evin içine dağıtıyor. Laptop evdeki ağa bağlandığında o yayınları izleyebiliyorum. Dreambox için yapılmış iki program var. isimlerini hatırlamıyorum eve gidince bakarım. hatta biri yayını kaydedebiliyor. işin güzel yanı laptop a hiçbirşey takmıyorsunuz. alın kucağınıza içerki odaya götürün :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.