Şimdi Ara

Laptop ile TV Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Televizyondan laptopa kayıt yapabilirmiyim ya da laptopta izlediğim bir filmi televizyona yansıtabilirmiyim?

Bazı siteleri gezdim pek bilgi bulamadım. Benim laptopumda s-video çıkış var. Bağlantı kablosu nasıl olmalı? Bir ucu svideo çıkışlı diğer içi scart çıkışlımı olmalı.? Başka şekildemi bağlanmalı..

Bağlantı sağladıktan sonra tvden kayıt yapmam için nelere dikkat etmem gerekir, eğer varsa hangi programları kullanmam gerek..

Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: wipeoutx

Selam arkadaşlar;
    Televizyondan laptopa kayıt yapabilirmiyim ya da laptopta izlediğim bir filmi televizyona yansıtabilirmiyim?

Bazı siteleri gezdim pek bilgi bulamadım. Benim laptopumda s-video çıkış var. Bağlantı kablosu nasıl olmalı? Bir ucu svideo çıkışlı diğer içi scart çıkışlımı olmalı.? Başka şekildemi bağlanmalı..

Bağlantı sağladıktan sonra tvden kayıt yapmam için nelere dikkat etmem gerekir, eğer varsa hangi programları kullanmam gerek..

Şimdiden teşekkürler

Selam , tvden nasıl kayıt yaparsın yada yapabilirmisin bilmiyorum öyle bir deneyimim olmadı. s-video çıkışından tvnin s-video girişine direk kablo bağlayıp , laptomun görüntüsünü tv ye verebilirsin. Tvnin Imputunu s-video girişi olarak ayarlayın , ekran kartının ayarlarından da 2. monitörü aktif ederseniz görüntü alacaksınız...

• şöyle de yapabilirsin:
    elektronikçiler çarşısında vs. s-video kablosunu scarta dönüştüren bir zırzavat var.2milyon falan.ben ondan aldım.s-video dan daha iyi sonuç verdi
  • Laptoptan götürüntüyü gönderdik ondan sorun yok..

Peki tv den görüntüyü kayıt etme imkanımız var mı?

Birde tv de ek olarak sarı ve siyah girişler var. Onlar ne işe yarıyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wipeoutx -- 20 Eylül 2006; 14:23:07 >
  • merhaba arkadaşım. laptop'ın ekran kartı özelliklerini belirtmemişsin. laptoplarda s-video bağlantısı out olur yani dışarıya sinyal gönderebilirsin. eğer ekran kartında "s-video in" özelliği varsa beraberinde gelen bir record programı olmalı. ama ekran kartında bu özellik yoksa harici bir video kartı alman gerekiyor. ben snazzi markasının kini kullandım. gerçekten kalite olarak çok iyi.
  • Cevabın için tşk ederim arkadaşım.

Laptopumda S-Video (TV-Out) Var. Ancak s-video in için bir şey yazmamakta..

Bu harici video kartıları hakkında bilgi verebilirmisin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wipeoutx -- 21 Eylül 2006; 19:42:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.