Şimdi Ara

Laptop İşlemci Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar size bir şey danışmak istiyorum. Ben Samsung NP3530 EA S04 TR Marka/Model laptop kullanmaktayım. İşlemcisi İntel İ5 2450M. Ben bu işlemciyi yükseltmek istiyorum 3. nesile veya olursa 4.nesile fakat uyumluluk hakkında bir bilgim yok. En yüksek hangi işlemci ile değiştirebilirim ?

• hocam laptop bölüne açarsanız cevaplanır

takip bende merak ediyorum
  • 2. nesil i7 2630qm vb. olanlarla değiştirebilirsin. 3 yada 4 nesil olmaz zaten pekte nesiller arası farkta yok Qm takısı muhakkak olmalı. Gerçek 4 çekirdek ve yeni Laptop almışcasına performans farkı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clupgizmo16

2. nesil i7 2630qm vb. olanlarla değiştirebilirsin. 3 yada 4 nesil olmaz zaten pekte nesiller arası farkta yok Qm takısı muhakkak olmalı. Gerçek 4 çekirdek ve yeni Laptop almışcasına performans farkı var.

2. nesiller ısınıyor 3ler farkla daha iyi, ama 2. nesil takmak zorunda sanırım
  • Chipsetinize bakın hm76 yada hm77 chipsetiniz varsa 3 nesile geçebilirsiniz ben pentium b950 den i5 3230m e geçtim. Biosunuzu güncellemeden işlemciyi takmayın zira çalışmayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: clupgizmo16

2. nesil i7 2630qm vb. olanlarla değiştirebilirsin. 3 yada 4 nesil olmaz zaten pekte nesiller arası farkta yok Qm takısı muhakkak olmalı. Gerçek 4 çekirdek ve yeni Laptop almışcasına performans farkı var.

2. nesiller ısınıyor 3ler farkla daha iyi, ama 2. nesil takmak zorunda sanırım

2. nesilden 3. nesile geçilebiliyor yeni nesile geçtiğimde fanımın artık ses çıkarmadığı ve az ısındığını söyleyebilirim.2. nesilden 3. nesile geçmeyi düşünenler kesinlikle upgrade etmeli en önemlisi nanometre farkı zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    notebook işlemci yükseltme
    13 yıl önce açıldı
    İşlemci değişimi yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.