Bildirim
Laptop İşlemci Değişimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hocam laptop bölüne açarsanız cevaplanır
takip bende merak ediyorum -
2. nesil i7 2630qm vb. olanlarla değiştirebilirsin. 3 yada 4 nesil olmaz zaten pekte nesiller arası farkta yok Qm takısı muhakkak olmalı. Gerçek 4 çekirdek ve yeni Laptop almışcasına performans farkı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: clupgizmo16
2. nesil i7 2630qm vb. olanlarla değiştirebilirsin. 3 yada 4 nesil olmaz zaten pekte nesiller arası farkta yok Qm takısı muhakkak olmalı. Gerçek 4 çekirdek ve yeni Laptop almışcasına performans farkı var.
2. nesiller ısınıyor 3ler farkla daha iyi, ama 2. nesil takmak zorunda sanırım -
Chipsetinize bakın hm76 yada hm77 chipsetiniz varsa 3 nesile geçebilirsiniz ben pentium b950 den i5 3230m e geçtim. Biosunuzu güncellemeden işlemciyi takmayın zira çalışmayabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jimhendrix
quote:
Orijinalden alıntı: clupgizmo16
2. nesiller ısınıyor 3ler farkla daha iyi, ama 2. nesil takmak zorunda sanırım
2. nesilden 3. nesile geçilebiliyor yeni nesile geçtiğimde fanımın artık ses çıkarmadığı ve az ısındığını söyleyebilirim.2. nesilden 3. nesile geçmeyi düşünenler kesinlikle upgrade etmeli en önemlisi nanometre farkı zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X