Şimdi Ara

Laptop işlemci değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, elimde iki adet notebook var biri Toshiba U500 17F diğeri Compaq CQ60 200ET ben toshibanın işlemcisini ve ramini compaq bilgisayarıma takmak istiyorum çünkü toshibanın ekran kartı ve harddiski yandığı için pek bi işime yaramıyacak. Sizce bu mümkün mü?
    Compaq;
    İntel pentium çift çekirdekli t3400 işlemci
    2 gb ram
    Nvidia geForce 9200m GE
    Toshiba;
    İntel core 2 duo p7450 işlemci
    4 gb ddr2 ram
    Nvidia 210m ekran kartı
    Ramleri değiştirdim ama compaq bilgisayarımın pili olmadığı için bide şarja taktığımda temassızlık yüzünden ışıkları yanıp yanıp gidip geldiği için çalıştıramadım.. sizce mümkün mü?[DHTUBE=]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İŞlemciyi değiştirmek söz konusu değil maalesef. Büyük ihtimalle pin sayıları bile farklıdır. Compaq laptopun ramleride ddr2 değildir diye düşünüyorum ama görmeden bilemedim şimdi.
  • NeRologize N kullanıcısına yanıt
    ddr2 ram ters taktım ama uydu sanırım daha denemedim çalıştırırsam notebook'u yanma ihtimali var mı?
  • Ters takinca uymak mi? Ilk defa senden duydum. Ben olsam o riske girmem emin olmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2230

ddr2 ram ters taktım ama uydu sanırım daha denemedim çalıştırırsam notebook'u yanma ihtimali var mı?

sakın o şekilde çalıştırma anakartıda ramleride yakarsın
  • arkadaşlar normal çıkarttığım ramle aynıydı boyutları ve soketleri ama toshibada ramin üzerinde samsung yazan taraf varken compaq'a taktığımda samsung yazan yer arkada durdu. hala daha çalıştıramadım kasa bilgisayarımı kurdum şimdilik ailemde bi rahatsızlık oldu erteledim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.