Şimdi Ara

Laptop işlemci değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende intel core i5 3210m 2.5 ghz işlemcisi var.ben şimdi bunu daha üst modeliyle değiştirmek istiyorum.Hangi işlemciyle değiştirmeliyim en iyi performans için ve değiştirirsem bana kaça patlar?Bilgisayarım işlemciyi değiştirdiğim zaman iyi olur mu yoksa yeni bir bilgisayar mı almalıyım?Laptop işlemci değişimiLaptop işlemci değişimi

• işlemcine baktım galiba değişim yapılabilir. Ama sana çok pahalıya patlar. Fark hissetmen için i7 gecmen gerekir i7 3840mq suan 330 dolar ebayde. Zaten bu alacağın şey sıfır olamaz çıkma bulman gerek piyasada. onu da ucuz vereceklerini sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finn Mertens

işlemcine baktım galiba değişim yapılabilir. Ama sana çok pahalıya patlar. Fark hissetmen için i7 gecmen gerekir i7 3840mq suan 330 dolar ebayde. Zaten bu alacağın şey sıfır olamaz çıkma bulman gerek piyasada. onu da ucuz vereceklerini sanmıyorum.

Yani 2000 liraya masaüstü toplasam daha mantıklı olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • açık konuşayım kuruş masraf yapma. DEĞMEZ. masaustu topla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finn Mertens

işlemcine baktım galiba değişim yapılabilir. Ama sana çok pahalıya patlar. Fark hissetmen için i7 gecmen gerekir i7 3840mq suan 330 dolar ebayde. Zaten bu alacağın şey sıfır olamaz çıkma bulman gerek piyasada. onu da ucuz vereceklerini sanmıyorum.

Laptop işlemcisi nasıl değişiyor ?
  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    Eski soketlerin cogu degisebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.