Şimdi Ara

Laptop İşlemci Oyundayken Yavaş Çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hakim olmadığım bir konu olduğu için yanlışlarım(yanlış bildiğim şeyler olabilir kusura bakmayın) ancak Lenovo Y50-70 laptopumda dün saçma bir sorun başladı.Normalde laptop boştayken işlemci görev yöneticisinde 3.30-3.50Ghz arası çalışırken Dota 2 oyunuma girdiğimde(laptopta tek kurulu oynadığım oyun) işlemci 1.75 te sabit çalışmaya başlıyor ve haliyle oyunda ciddi takılmalar oluyor ki normalde oyunu şu zamana kadar çok akıcı ve sıfır kasma ile oynuyordum ne olduysa dün kasmaya başladı bende oyunu alt tab ile kapatmadan alta aldım görev yöneticisinden baktığımda işlemcinin normalden çok yavaş çalıştığını farkettim oyunda 1.75Ghz oyundan çıkıp sistem boştayken ise tekrar 3.5Ghz dönüyor bunu nasıl düzeltebilirim.Öncelikle bilgisayarda HİÇBİR değişiklik yapmadım bişey kurmadım.İnternette bakındım güç tasarrufu modunda oluyormuş galiba ancak ben zaten yüksek performans ayarında kullanıyorum bilgisayarımı hiçbir güç modu aktif değil.Intel SpeedStep teknolojisi galiba neden oluyormuş ama işlemcinin oyundayken sistem boşta olduğu zamankinden daha yavaş çalışması saçma değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemci aşırı ısındığında kendini kısıtlar sıcaklık durumunu gözden geçirdiniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.