Şimdi Ara

Laptop işlemcisi nerden alınır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopmun işlemcisini değiştirmek istiyorum fakat bir Mobile İşlemci satan yer bulamadım.

Aradığım İşlemci: İntel Core 2 Duo T5470
    İntel Core 2 Duo T5550
    İntel Core 2 Duo T7250
    İntel Core 2 Duo T7300 bunlardan herhangi birisi işimi görür ve sadece bunları desteklıyor makina.
    Yardım Lütfen

• eger shoplardan almak yerine 2. el almak isterseniz ikinci el bölümünde satan bir arkadas vardı
  • aldın diyelim takabilecekmisin kendi başına? öyle ram gibi kolay takılabileceğini zannetmiyorum.
  • lion_koc :aldın diyelim takabilecekmisin kendi başına? öyle ram gibi kolay takılabileceğini zannetmiyorum.

Evet Takabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TG23 -- 25 Kasım 2008; 18:42:13 >
  • ikinci el ürün almak pek istemiyorum gittigidiyorda bi kac urun buldum fakat pek güvenilir gelmedi bana acıkcası 200 250YTL verdıkten sonra 350 verım 0 olsun dıye dusunuyorm.
  • haklısın belki gittigidiyordan alışveriş yapmazsın ama sıfırını nerden buluyorsun? ben bilmiyorum yerini,sitesini..verirsen sevinirim.
  • O saydıklarının sıfırını hiçbir yerde bulamazsın. Geçen yaz T9400, T8300, T8500 ler stoğa girdiğinde T7 serisi zaten satıştan çekilmişti. T9400 ler hemen tükendi 1 2 ayda bir tek eylül gibi T8300ler kalmıştı. Markom satıyordu bir kaç sitede daha vardı satışları.
  • markom battı diye biliyorum.Belki onun gibi bir site aynı şekilde devam ediyordur.Alternatif site bilen wwarmı ?
  • Valla illaki bi yerde olması lazım mantiken. birisinin laptop u bozulucakta o zaman mı bulabilicez işlemci.

intel in distributor u Armada onların stoklarında da yok olsa da gidip abi bana işlemci ver demek olmaz.
    Armada İşlemci Stok listesi

Yurtdişi ebay da son care gibi gözukuyor.
    Intel Core2 Duo T7800 Hem fiyat avantajıdavar

Bu Laptop işlemcilerinde kafama takilan husus işlemci desteklermı desteklemezmı muhabbeti masaustu pc lerimiz Cpu alırken neye bakarız soket yuvasına ör.775 dimi bide ana kart ne destekler core duo core 2 duo fakat bu laptoplarda durum nasıl işliyor iki işlemci var t7250 ve t7300 aralarındakı tek fark L2 Bellek değerleri ama desteklenen işlemciiler kısmına bakıyoruz birisini t7250 yı deskteliyor t7300 hakkında bi bilgi yok nelere dikkat etmek Gerekir soket yapısından baska ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TG23 -- 27 Kasım 2008; 18:10:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.