Şimdi Ara

Laptop kamera çözüm bulunmuyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, dell marka laptobum var aldığım günden beri kamerası ayna biçiminde karşı tarafa geçiyo ayrıca resim,video çekmek istediğim zaman görüntü normal fakat çekme tuşuna bastığım zamanda çekilen resim,video ayna biçiminde sonuç veriyor bunu nasıl düzeltebilirim ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Laptop Kamerası Ayna Modunu Kapatma

Bilgisayarının kamerası ayna modu olarak çalışıyorsa ve görüntülerinin ters göründüğünü fark ediyorsan, bu durumu kolayca kapatabilirsin. İşte adım adım talimatlar:

• Windows 11:

• [Ayarlar] > [Gizlilik ve güvenlik] > [Kamera]'ya git.
      • "Kamerayı ayna modunda önizle" seçeneğini kapat.
    • PC için:

• Kamerana ait yazılımı aç.
      • "Ayna modunu kapat" veya "Yansıtmayı devre dışı bırak" seçeneğini ara.
    • Laptop için:

• Kamera ayarlarını kontrol et.
      • "Ayna modu" veya "Yansıma" ayarını kapat.

Ek İpuçları:

• Bazı laptop modellerinde, ayna modunu kapatmak için fiziksel bir tuş veya düğme bulunabilir.
    • Kameran ayna modunda çalışıyorsa video görüşmeleri veya kayıtları ters görünecektir.
    • Ayna modu kapatıldığında, kameran görüntüyü normalde olduğu gibi yakalar.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE kullanıcısına yanıt
    ayna biciminde derken goruntu yatay ters olarakmi cikiyor biraz aciklarsan sorunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bxlxxl

ayna biciminde derken goruntu yatay ters olarakmi cikiyor biraz aciklarsan sorunu?

Şöyle söyleyim sağım solum oluyor
    o zaman pc de yuklu olan webcam programinda ayarlar veya efektler kismindan bunu duzeltebilirsin. genelde programlar sekmesi altinda bulunur veya saat simgesinin yaninda calisan programlardan biridir ordan bulman lazim.
  • quote:

o zaman pc de yuklu olan webcam programinda ayarlar veya efektler kismindan bunu duzeltebilirsin. genelde programlar sekmesi altinda bulunur veya saat simgesinin yaninda calisan programlardan biridir ordan bulman lazim.

Windowsun kamera programını kullanıyorum da çok baktım bulamadım ayarlarda sadece parlaklık ve keskinlik ayarları var saat yanında ise kamera hakkında bir simge yok
    pes etme oralarda biryerlerdedir bazen gozumuzun onundekini goremeyiz.. gelismis secenekler felan odami yok?
  • quote:

pes etme oralarda biryerlerdedir bazen gozumuzun onundekini goremeyiz.. gelismis secenekler felan odami yok?

Ya gerçekten ben körüm yada gerçekten yok :D
  • Kafayı yiyicem çözüm bulamıyorum başka webcam takıyorum ondada görüntü ayna(mirror) şeklinde geçiyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.