Şimdi Ara

LAPTOP KAPAGINI KAPATTIGIM ZAMAN UYKU MODUNA GEÇİYOR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar . Asus x550jk modelinde laptopumu monitörde kullanıyorum. Güç seçeneklerinden gerekli ayarları yapmama rağmen kapağı kapattıktan hemen sonra değil , 5 dk içerisinde kendini uyku moduna alıyor. Uyku moduna almasını nasıl engelleyebilirim ? SS eklendi

• Denetim Masası>Donanım ve Ses>Güç Seçenekleri dizinini izleyin ve sol taraftaki menüde bulunan ''Kapak kapatıldığında yapılacakları seçin'' başlığına ilerleyiniz. Ardından, ''Kapağı kapattığımda'' ayarını Pilde ve Prize takılı başlıkları altından ''Hiçbir şey yapma'' seçeneğini seçerek kaydediniz. Bu adımları izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro58

Denetim Masası>Donanım ve Ses>Güç Seçenekleri dizinini izleyin ve sol taraftaki menüde bulunan ''Kapak kapatıldığında yapılacakları seçin'' başlığına ilerleyiniz. Ardından, ''Kapağı kapattığımda'' ayarını Pilde ve Prize takılı başlıkları altından ''Hiçbir şey yapma'' seçeneğini seçerek kaydediniz. Bu adımları izle

Hocam ss attım fark etmediysen yaptım zaten o ayarları hala uykuya alıyor kendini kapağı kapatınca

• Son güncel bios update yaptın mi

• Bende alttaki ayarlar işaretli, bu şekilde denermisin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.