Bildirim
Laptop kapanıyor .
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Makinayı nerde kullanıyorsun aşırı tozlu ve havasız bir yerde kullanıyorsan bu 2 ayın bile fazla oldugu anlamına bile gelebilir . kullandıgın yerin altındaki yerin temiz olmasına dikkat et makinayı sert olan bir yerde muhafaza ederek kullan sonuçta alttaki deliklerden hava çıkısı oldugu gibi hava girişide mevcut -
evde kullanıyorum bir tek başka yerde kullanmıyorum kullandığım yerde temiz sıkıntı yok o açıdanda -
yatak,kuktuk vb. Yumusak bir zeminde oynuyorsan laptop hava alamadigi icin kapaniyor olabilir.masa gibi sert zeminlerde oynamani tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: durukk96
yatak,kuktuk vb. Yumusak bir zeminde oynuyorsan laptop hava alamadigi icin kapaniyor olabilir.masa gibi sert zeminlerde oynamani tavsiye ederim
masada -
laptopun garantisi devam edyorsa icini acmadan hava aldigi yerlere sert bir sekilde ufle veye kompresor kullan -
tmmdır sorun çözüldü ben açtım içini temizledim güzelce kapanmadı her ihtimale karşı bide altına fan aldım usb li kullanıyorum sıkıntı yok şimdi herkese teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: zazra
tmmdır sorun çözüldü ben açtım içini temizledim güzelce kapanmadı her ihtimale karşı bide altına fan aldım usb li kullanıyorum sıkıntı yok şimdi herkese teşekkür ederim
altına fan aldıysan bence laptopun altını açık bırak bende acer 6930g var benimkininde altı açık ve altında fan var işlemci boşta 30-35 derece arası yük altında 50 dereceyi geçmiyor. -
tm bunuda dıkkate alcam sagolasn -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X