Şimdi Ara

Laptop kapanıyor .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptop kapandıgı için daha önce servise vermistim fanını temizlediler yolladılar bir süre idare etti yine aynı sorun ortaya çıktı napabilrm.

Not: Bir süre dediğim en fazla 2 ay

• Makinayı nerde kullanıyorsun aşırı tozlu ve havasız bir yerde kullanıyorsan bu 2 ayın bile fazla oldugu anlamına bile gelebilir . kullandıgın yerin altındaki yerin temiz olmasına dikkat et makinayı sert olan bir yerde muhafaza ederek kullan sonuçta alttaki deliklerden hava çıkısı oldugu gibi hava girişide mevcut
  • evde kullanıyorum bir tek başka yerde kullanmıyorum kullandığım yerde temiz sıkıntı yok o açıdanda
  • yatak,kuktuk vb. Yumusak bir zeminde oynuyorsan laptop hava alamadigi icin kapaniyor olabilir.masa gibi sert zeminlerde oynamani tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: durukk96

yatak,kuktuk vb. Yumusak bir zeminde oynuyorsan laptop hava alamadigi icin kapaniyor olabilir.masa gibi sert zeminlerde oynamani tavsiye ederim

masada
  • laptopun garantisi devam edyorsa icini acmadan hava aldigi yerlere sert bir sekilde ufle veye kompresor kullan
  • tmmdır sorun çözüldü ben açtım içini temizledim güzelce kapanmadı her ihtimale karşı bide altına fan aldım usb li kullanıyorum sıkıntı yok şimdi herkese teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Kapanıyor
    12 ay önce açıldı
    pc açılmıyor ( laptop )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazra

tmmdır sorun çözüldü ben açtım içini temizledim güzelce kapanmadı her ihtimale karşı bide altına fan aldım usb li kullanıyorum sıkıntı yok şimdi herkese teşekkür ederim

altına fan aldıysan bence laptopun altını açık bırak bende acer 6930g var benimkininde altı açık ve altında fan var işlemci boşta 30-35 derece arası yük altında 50 dereceyi geçmiyor.
  • tm bunuda dıkkate alcam sagolasn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.