Şimdi Ara

LapTop Kapanmıyor. İlk Kez Karşılaştım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben teknik servis işletiyorum fakat şöyle bir sorunla karşılaştım. Şuan elimde sorunlu bir laptop var. Laptop kapanmıyor. BAŞLAT>Bilgisayarı Kapat denildiinde winwdows kapanıyor ekran siyah oluyor ve öyle kalıyor. Fakat laptopa gelen enerji kesilmiyor. İlk kez böyle birşeyle karşılaştım sizce neden olabilir. ?

Marka-Model ; Sony Vaio SVE14A2V1EW

Şimdiden Teşekkürler....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• <<<+++>>>
  • pili çıkarıp falan dene bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

pili çıkarıp falan dene bakalım

yok dostum o şekil bir durum değil. anakart enerji alımını durduramıyor bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecoByzt

quote:

Orijinalden alıntı: potur

pili çıkarıp falan dene bakalım

yok dostum o şekil bir durum değil. anakart enerji alımını durduramıyor bir türlü.

O zaman anakart bozuk ama sen pili çıkar adaptörle dene sonra adaptörü cıkar pil ile dene elektronik alet hiç belli olmaz bence bir dene 5 dk almaz
  • quote:

Bunun sebebi askıda çalışan programlardır.

Eğer işlemcin bir programa öncelik atar ve diğer programı askıya alırsa bu problem gözlenir.

Demekki işletim sistemin askıda programa aşırı önceliksizlik veriyor ise, bilgisayarının kapanması 4-5 saati bulabilir.

Bu programı bulup kaldırmalısınız, bulmaz iseniz en çok kercih edilen format veya geri yüklemedir. Formattan önce muhakkak sistem geri yüklemeyi deneyin.

Alıntıdır.
  • laptop daha 1 aylık. sonucu yazıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

laptop daha 1 aylık. sonucu yazıcam

Benzer bir olay arkadaşın masaüstünde vardı. PC kapanmıyordu uyku moduna geçmiyordu. Oturum kapatılıyor falan filan dedikten sonra ekran kartı görüntü vermeyi kesiyordu normalde oldugu gibi monitor kapatıyordu kendini ama fanlar çalışmaya devam ediyordu. Bios a girdim rami 800e çektim (normali 1333) sorun kalmadı. Bir dene istersen ram sorunu gibi geliyor bana.
  • quote:

Arkadaşlar ben teknik servis işletiyorum fakat şöyle bir sorunla karşılaştım. Şuan elimde sorunlu bir laptop var. Laptop kapanmıyor. BAŞLAT>Bilgisayarı Kapat denildiinde winwdows kapanıyor ekran siyah oluyor ve öyle kalıyor. Fakat laptopa gelen enerji kesilmiyor. İlk kez böyle birşeyle karşılaştım sizce neden olabilir. ?

Şimdiden Teşekkürler....

Pili adaptörü çıkart. 25 sn kadar power tuşuna basılı tut. Sonucu bir yaz bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanım sorunu olduğunu sanmıyorum. Temiz windows işi çözecektir.
  • arkadaşlar teşekkür ederim. makinayı garantiye gönderdik. hadi bakalım ne oalcak. dertatyları yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

quote:

Arkadaşlar ben teknik servis işletiyorum fakat şöyle bir sorunla karşılaştım. Şuan elimde sorunlu bir laptop var. Laptop kapanmıyor. BAŞLAT>Bilgisayarı Kapat denildiinde winwdows kapanıyor ekran siyah oluyor ve öyle kalıyor. Fakat laptopa gelen enerji kesilmiyor. İlk kez böyle birşeyle karşılaştım sizce neden olabilir. ?

Şimdiden Teşekkürler....

Pili adaptörü çıkart. 25 sn kadar power tuşuna basılı tut. Sonucu bir yaz bakalım.

sayın çok bilmiş Mr.Angeloasdasd.....

"BAŞLAT>Bilgisayarı Kapat denildiinde..... ...... ...." diyorum

powera basılı tutulduğunda tabiki kapanıyor.

beni forumdan soğuttun her yerde karşıma çıkıyorsun. muhalefet oluyorsun. (bu konu için değil) madem her şeyi biliyorsun git sigortalı bi işte çalış

• Keske dedigimi bir deneseydin tamamen ayni problemdi benim yasadigim da.

• Benimde bi ara loptop acılmıyordu açık yerlerine iyice üfledim ve oldu :) sacma bi yöntem ama bana yaramıştı denemekten bişey kaybetmezsin :) ha bide soğutucuya bi bak derim o macunumudur nedir yıpranmış olabilir değistiredebilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

quote:

Şimdiden Teşekkürler....

sayın çok bilmiş Mr.Angeloasdasd.....

"BAŞLAT>Bilgisayarı Kapat denildiinde..... ...... ...." diyorum

powera basılı tutulduğunda tabiki kapanıyor.

beni forumdan soğuttun her yerde karşıma çıkıyorsun. muhalefet oluyorsun. (bu konu için değil) madem her şeyi biliyorsun git sigortalı bi işte çalış

Problemin mi var senin ?

Bu dediklerimi notebook kapalı iken yapacaksın . Ayrıca adaptör ve pil takılı değilken nasıl açık olabilir notebook ?

Notebookun kapalı iken yapacaksın bunları statik elektrik birikme ihtimaline karşı.

Nasıl da kendi kendine cahilliğini ortaya koymuşsun

• Yukardaki sorunun aynısıyla karşılaştım ekran karardı ama laptop kapanmadı kesin bir çözüm de yazılmamış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.