Oyun oynamak için arıyorum sizce hangisi daha iyidir veya önerebileceğiniz başka bir ürün varmıdır
quote:
Orijinalden alıntı: 9mau9
Oyun oynamak için arıyorum sizce hangisi daha iyidir veya önerebileceğiniz başka bir ürün varmıdır
Açıkçası baktığınız ürün fiyatlarından 2000-TL civarı bütçeniz olduğunu varsaydım.
Oyun için laptop bakıyorum dediğinizde fiyatlar ne yazıkki 3000-TL civarlarına çıkmakta. (Ekran kartı olarak en düşük gtx850M, SSD takviyeli laptop bakmanızı tavsiye edeceğim)
Hangi oyunu hangi çözünürlükte oynayacağınıza göre farklı farklı modeller önerebiliriz ancak siz kendinizi tanımlamanız gerekli öncelikle. Oynamak istediğiniz oyunları ve yüksek çözünürlükte yüksek başarımda oynamak isteyip istemediğinize ve tabiki bütçenize bağlı olarak size daha faydalı olabiliriz.
Oyun olarak her türlü oyun olabilir en yüksek kalite önemli değil en düşükdede oynarım fakat şöyle 60-100fps alıcağım bir şey olursa iyi olur en düşük kalitede en fazla 2000tl olucak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme