Şimdi Ara

Laptop Kasa Degistirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkdaslar bu forumdaki ilk konum.Laptopum cok isiniyor cok yani cok cok o yuzden onun icindeki ankarti filan baska bi kasaya koyup kendi laptop umu yapmak istiyorum yardimlarinizi bekliyorum. Laptopum Acer aspire 5536 fikirleriniz benim icin cok onemli

Laptop Kasa Degistirme

isinmamais icin yukardaki gibi altinda kapaklari actim

Laptop Kasa Degistirme

isinmamsi icin kitaplarin ustunde tutuyorum ama faydasi yok :/

• Sorununuz termal macunla ilgili, kaliteli bir termal macun alıp soğutucuların altındaki kurumuş eski termal macun kalıntılarını güzelce temizledikten sonra yeni macunu sürerseniz kasayı tekrar kapatıp ilk aldığınızdan bile daha sessiz ve çok daha serin biçimde kullanabilirsiniz.

İnternette termal macun uygulanmasıyla ilgili birçok rehber bulabilirsiniz. Termal macun temizleme işlemini pamuk ve izopropil alkolle yapabileceğiniz gibi Arctic Cooling'in temizleme kitini de kullanabilirsiniz. Termal macun olarak ise çok üst düzey bir kaliteye ihtiyacınız yok ama satın alacaksanız Notcua NT-H1 veya Arctic Cooling MX-4 önerebilirim, bir seferlik 5-10 TL fazla vererek daha uzun süre ve daha düşük ısılarda sorunsuz kullanabilirsiniz.

http://busifix.co.uk/acer-aspire-5536-overheating/

• Hocam Notebook lar zaten çok ısınıyor malum sıcaklar Acer bende kullanıyorum alev atar hele birde yuk altına girdimi.Neyse arkadasa katılıyorum ilk başta termal macununu yenile fanının temizliğini yap kendime kasa yapıcam diye uğraşma bende girdim bu işe masaustu kasası modlamaya benzemez surundurur en son eski notebook kasasını modladım ve yine devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoforum-bs -- 21 Temmuz 2013; 2:00:58 >
  • Yapılmaz, olmaz, uğraşılmaz diyenlere aldırma derim. Peynir kabı değiştirmediğinin farkında olduğun sürece mesele yok. Karşına çıkabilecek zorluklara hazırsan, aletin edevatın varsa, elin de işe yatkınsa ben giriş derim. Aşağıdaki konunun sahibi arkadaşa söylediğim her şeyi sana da tavsiye edebilirim. Çanta kasa en mantıklı tercih.

http://forum.donanimhaber.com/m_78194212/tm.htm
  • Boyle bısey yapılırsa forumda bır ılk olacak
  • @K_None @teknoforum-bs her ay macun suruyorum ama yine ayni ilk aldigimda hic sorunsuz kullaniyordum ismdi video filan bakamiyorum sicaklik asiri oldu tek care yeni kasaya tasimak

@thunderwatcher tesekkur ederim

sizce nasil bisey yapayim
  • Aynen arkadaşlar laptopun garantisi bittiği için üzerinde deneyler yapmayı planlıyorum bu konuda fikri olan varsa veya bunun örnekleri varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
    Eğer ki böyle bir şey yapabilen yoksa bildiğiniz en iyi tasarımlara sahip laptop kasalarına örnek olucak ürünler varmıdır ? yalnız biraz araştırdım da aşırı zor bir şeye benziyor ama bakıcaz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 22 Temmuz 2013; 3:30:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ssd takma yardim
    5 yıl önce açıldı
    pc kasa
    3 ay önce açıldı
    Kasa Ve Monitor Satilik
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konu aktiftir yardimlarinizi bekliyorum sizce nasi birseye transfer edebilirim eski uydu alicisinin icini dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingHyperion -- 22 Temmuz 2013; 11:39:07 >

• arkdaslar boyle bir bilgisyar masam var
     Laptop Kasa Degistirme

ve boyle bi bolmesi var onun icine koysam ve etafina fanlar koysam sizce nasil olur hem psu sorunu ve ekran karti sorunuda yok

Laptop Kasa Degistirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingHyperion -- 22 Temmuz 2013; 20:39:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KingHyperion

arkdaslar boyle bir bilgisyar masam var
     Laptop Kasa Degistirme

ve boyle bi bolmesi var onun icine koysam ve etafina fanlar koysam sizce nasil olur hem psu sorunu ve ekran karti sorunuda yok

Laptop Kasa Degistirme

Hmm... Uzay kasa. Olur tabi neden olmasın. USB, Audio girişi gibi giriş çıkışlar için ek uzatma kabloları var. Onlardan alarak masanın kenarına yerleştireceğin küçük bir kutuyla dok yapabilirsin. Çekmeceyi açıp kapatmak zorunda kalmazsın böylece. Bu durumda işlemci üzerine daha büyük bir soğutucu yerleştirme gibi bir şansın da olabilir. Asıl modun zirve noktası o olurdu senin için

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

quote:

Laptop Kasa Degistirme

Laptop Kasa Degistirme

Hmm... Uzay kasa. Olur tabi neden olmasın. USB, Audio girişi gibi giriş çıkışlar için ek uzatma kabloları var. Onlardan alarak masanın kenarına yerleştireceğin küçük bir kutuyla dok yapabilirsin. Çekmeceyi açıp kapatmak zorunda kalmazsın böylece. Bu durumda işlemci üzerine daha büyük bir soğutucu yerleştirme gibi bir şansın da olabilir. Asıl modun zirve noktası o olurdu senin için

hmm gercektende guzel bi fikir cekmecenin altina ise vantilator koysam nasi olur su buyuklerinden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

quote:

Laptop Kasa Degistirme

Laptop Kasa Degistirme

hmm gercektende guzel bi fikir cekmecenin altina ise vantilator koysam nasi olur su buyuklerinden

Gereksiz olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.