Şimdi Ara

Laptop kendi ekranını görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfırdan ssdye windows 10 kurdum ilk başlarda sıkıntı yoktu elimde harici monitör vardı onu taktım laptop ekranı sağda harici olan solda duruyordu ama fareyi sağa kaydırınca soldaki monitöre geçiyordu bende görüntü ayarlarından harici monitörü birincil monitör yaptım meğerse ekranların yerini değiştirince düzeliyormuş görüntü ayarlarından ekranların yerini değiştirdim ama birincil monitörü laptop ekranına geçirmeyi unuttum sonra bilgisayarı kapattım tekrar açtığımda ekran gelmedi harici monitör taktım çalışıyor mu diye hiçbir sıkıntı çıkmadı ama laptop ekranında hala görüntü yoktu eski hdd de windows 7 kurulu onu açtım ekran geliyor ekranda sıkıntı yok yani yazılımsal bir sıkıntı var büyük ihtimalle yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• my tech trialsyoutube
    #toggle_display#laptop_display_broken#pc_display_broken#display_cracked#display_toggling_to_external_monitor#external_monitor_connection#display_cracked#
    https://www.youtube.com/watch?v=WpsBzLA1YT4
  • Hocam monitörde sıkıntı yok laptop ekranını görmüyor formattan bir süre sonra az önce yine format attım bu sefer orijinal windows iso indirdim açıldı windows güncellemeleri yaparken usb takma çıkarma sesi geldi açılalı 20 dk falan oldu ekran yine gitti ışığı yanıyor bilgisayar çalışıyor sıkıntı nerede çözemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Kendi Kendine Kapanıyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.