Casper VTI460C modeli dizüstüm var Ati HD 5650 ekran kartlı. İyi bir grafikli oyuna girince bi ortalama 5dk sonra kendini kapıyor nedenini anlamadım gamebooster kullanıp bütün programları kapatıp girmeme rağmen yapmaya devam ediyor anca reset atıp hiç bir işlem yapmadan direk oyuna girersem kapamıyor. yardımcı olursanız sevinirim.
Fazla ısınıp sınırı geçince kapatıyordur Fanları temizletin ve cihazın altını yükselterek kullanın
quote:
Orijinalden alıntı: aslanemre58
Fazla ısınıp sınırı geçince kapatıyordur Fanları temizletin ve cihazın altını yükselterek kullanın
hocam anlıyorumda reset attıktan sonra kapanma yok bunun sebebi ne sonuçta daha az ısınamaz değilmi?
Son yazdığınızı okumamışım pardon Ben daha çok sıcaklığa bağlıyorum ama yazılımsal bir sorun da olabilir.Recovery yapmayı denediniz mi? Bir de oyundayken sıcaklıkları hwmonitor programıyla kontrol edebilir misiniz?
quote:
Son yazdığınızı okumamışım pardon Ben daha çok sıcaklığa bağlıyorum ama yazılımsal bir sorun da olabilir.Recovery yapmayı denediniz mi? Bir de oyundayken sıcaklıkları hwmonitor programıyla kontrol edebilir misiniz?
hwmonitorde 90-100 arası bişey sıcaklık ilk aldıgım zamanlar 70i geçmezdi tozdan falan sanırım ama nasıl temizleyim garantisi gider. recovery daha önce yapmadım tam ne oldugunu bilmiyorum nasıl yapacağımı söylerseniz yapabilirim.
Bildiğim kadarıyla 100 derece sınır zaten Fazla ısınma şikayetiyle servise gönderin onlar temizler gerekliyse fanı da değişirler
quote:
Bildiğim kadarıyla 100 derece sınır zaten Fazla ısınma şikayetiyle servise gönderin onlar temizler gerekliyse fanı da değişirler