Şimdi Ara

LAPTOP KEYFİ!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bir şey daha eklemek istiyorum. Yaklaşık bir saattir elektrik yok ve ben hala netteyim. Desktop pc'de bu rahatlık var mı?
  • ben dün masaüstü pc im dururken fijitsu simens A1659G aldım. alma nedenim yatağa uzanarak pc kullanmak. ama şöyle bir sorun var henüz kablosuz adsl alamadm ve şuan masaüstü pcmden net e giriyorum çünki zoom usb adsl modemimin Driver cd si kırıldı notebook uma tanıtamıyorm yani modemi.
  • pil sorunu olmasa hemen alırım vallaaa
  • yil 2020. iki genc arasi diyalog........
    --ya eskiden monitorler kocamandi .hatta bi de yaninda ayriyetan kasa dedikleri kocaman bir parca vardi. kablolar falan
    -- hadi len!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih.çelik -- 20 Aralık 2005 1:45:56 >
  • başka bir dialog

--abi eskiden insanlar klavyedeki tuşlarara tek tek basıp yazı yazıyormuş her harfi

--git babanı kandır lann!!
  • klavyesine ilk zamanlar alışmak zor oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mandalins

klavyesine ilk zamanlar alışmak zor oluyor

ama alışınca bu sefer masaüstünün büyük ve derin tuşlu klavyeleri garip geliyor insana. mesela ben kardeşimin masaüstünde yazarken parmaklarım tuşların arasına sıkışıyor yazamıyorum artık.
  • aynısı banada oldu.parmaklarım sankı boşluga düştü.. ama şu an ikisinede alıştım.. sürekli birini kullanırsan öbürü zor geliyor
  • Arkadaşlar ortalama bir laptop tam şarjlı pille kaç saat çalışıyor acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: KRALL

pil sorunu olmasa hemen alırım vallaaa
  • ben almayı düşünüyorum ama celeron yeter mi diye düşünüyorum zaten evimde masa üstü var celeron ter mi sadece iş yerinde nete giricem yada dışarıdayken evde yokken oyun oynuycam (aoe gibi) ?
  • Ortalama bir laptop tam şarjlı yeni bir pille en fazla 4 saat gider o da internet ve ofis uygulamalarında kullnırsan, oyun oynamak, film seyretmek, optik sürücüsünü kullanmak bu süreyi yarı yarıya azaltır.
    Celeron işlemcili bilgisayarda AOE gibi oyunları rahatlıkla oynayabilirsin ancak bilgisyarın rami 256 mb ise zorlanabilir.
  • Neredeyse 1998'den beri notebook kullanıyorum. İlk seferinde seminerlere giderken gerekli oluyordu, eğitimler falan, ayrıca ders anlatırken sürekli farklı yerlerde olunca notebook bir gereklilikti. Sonrasında notebook alışkanlık oldu, şimdilerde masaüstü makina fikrini düşünemiyorum bile...

Şu sıra kullandığım makina P4 M 3.06 GHz, 1 GB RAM, 40 GB HD, 15" Ekran. Sürekli pilden en düşük seviyede enerji kullandığında 2.5 saat, film v.s. izleyince 1.5 saat civarında gidiyor.
  • uzun otobüs yolculuklarında çok iyi oluyo. ard arda 2 film ile yolun nasıl geçtiği anlaşılmıyo. Bunun yanında yazları balkon keyfi, küvetteyken sörf keyfi de cabası
  • quote:

Orjinalden alıntı: perspective

uzun otobüs yolculuklarında çok iyi oluyo. ard arda 2 film ile yolun nasıl geçtiği anlaşılmıyo. Bunun yanında yazları balkon keyfi, küvetteyken sörf keyfi de cabası

abicim şu küvette sörf keyfini biraz açıklarmısın

valla benim notebook alma nedenim okumak için gittiğimiz diyarlara masa üstünü tasımamak içindi.tamamen internet ve film bide fm için kullanıyorum biraz da office yalanımıda söyliyim aldırmak için autocat çalıscam diye aldırmıstım ama autocat dc geldi

• laptoplarda özellikle film izlemek bilgisayarı masaüstünde getiremeyeceğiniz yerlere getirmeniz nedeni ile çok daha zevkli oluyor. kanepenin karşısında bir sehpaya veya yatakta kucağınıza veya yazın balkonda salıncakta sallanırken kucağınıza alıp film seyredebiliyorsunuz. masaütündeki gibi ekranın karşısında bir sandalyeye oturmanıza gerek yok.
    mesela kız arkadaşınız ile yatakta uzanıp kucağınızda laptop ile film izlemenin keyfi ve (master kart reklamında dedikleri gibi) bedeli ölçülemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahahakan -- 22 Aralık 2005 2:30:19 >

• arkasim sen ders çalışmak için almışsın ve kimse inanmıyor olabilir gerçekten bende ders çalışmak için ve laptop hakkında daha doğrusu bilgisayar hakkında daha fazlasını öğrenebilmek için aldım. ben bilgisayar programcılığında okuyorum ve yurtta kalıyorum malum yurt herseyden yoksun onun için aldım ve yurda getirdim inanırmısın 1hafta boyunca gece 12den sabah 5-6 ya kadar ders çalıştım internet sayfası hazırladım dreamwear da laptop olmasa bu ödevi nasıl yapacaktım dreamwearı nasıl öğrenecektim bilmiyorum.ve dream wearı hiç bilmezken kurcalayar öğrendim.veya ne biliyim eve gittiğimde ordad da masa üstü var onları birbirine bağlayım kurcalıyorum uzak masa üstü bağlantısı falan yani aklıma ne gelirse kurcalıyorum.yapmaya çalışıyorum. bu günlerde en çok wireless ile uğraşıyorum ama daha 1 kere bağlanabildim ve kurcalarken geri bağlantı kesildi. ya bu wirelessi güçlendirebilsem böyle usb ye falan takılan bi anten falan olsa araştırıyorum ama kimi var yazıyo kimi yok.bence laptop internetsiz olmuyor ya.neyse arkadaslar bu konuda bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim

• bende laptop almaya niyetliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahahakan

laptoplarda özellikle film izlemek bilgisayarı masaüstünde getiremeyeceğiniz yerlere getirmeniz nedeni ile çok daha zevkli oluyor. kanepenin karşısında bir sehpaya veya yatakta kucağınıza veya yazın balkonda salıncakta sallanırken kucağınıza alıp film seyredebiliyorsunuz. masaütündeki gibi ekranın karşısında bir sandalyeye oturmanıza gerek yok.
    mesela kız arkadaşınız ile yatakta uzanıp kucağınızda laptop ile film izlemenin keyfi ve (master kart reklamında dedikleri gibi) bedeli ölçülemez.

• Çok haklısın arkadaşım, yorumuna çok güldüm
    quote:

Orjinalden alıntı: Black Spell

quote:

Orjinalden alıntı: bahahakan

laptoplarda özellikle film izlemek bilgisayarı masaüstünde getiremeyeceğiniz yerlere getirmeniz nedeni ile çok daha zevkli oluyor. kanepenin karşısında bir sehpaya veya yatakta kucağınıza veya yazın balkonda salıncakta sallanırken kucağınıza alıp film seyredebiliyorsunuz. masaütündeki gibi ekranın karşısında bir sandalyeye oturmanıza gerek yok.

• artık bilgisayar her türlü iş için gerekiyor.bende inşallah seneye üniversitede olacağım.bilgisayarıda önemli bir ölçüde kullanmam gerekcek.taşınabilir oluncada zamandan tasarruf etmiş olurumhem seyehat sırasında da çok işe yarayacağı kesin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.