Şimdi Ara

LAPTOP KEYFİ!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar şehirlerarası otobüs seyehatinde film izlemek veya FM 2006 oynamak sanırım yolculuğun çok daha eğlenceli geçmesine neden olurdu değilmi. Birde şu şarj süreleri olmasa... Neyse 3 saat 3 saattir.
  • Hafif, Performanslı ve desktop makinada aradıgım ozelliklerin neredeyse hepsini bu cihazda buldugum icin aldım. Cok memnunum ayrıca her yerde bedava internete girmek supoer zevkli :) Evimin etrafında 6 adet wireless baglantı var, her gece fakrlı birini kullanıyorum
  • Ben de uzun araştırmalardan sonra paraya kıyıp HP Compaq nx8220 aldım. Olmaz böyle bişi. Gigabit kablolu, bluetooth ve kablosuz bağlantı. Henüz evde kullanamıyorum kablosuz bağlantıyı. Çünkü Datron marka bir adsl modemim var. Ama okulda bir harika. Herkese bir notebook tavsiye ederim. Tabi gücü nispetinde. Bu zevk anlatılmaz yaşanır...
  • kerem arkadaşım sonra bu laptop seni bozmasın.dersten sıkıldım,biraz sörf yapimbirazcıkta oyun oynayayım.aaa sabah olmuş
    ben kendimden biliyom
    quote:

Orjinalden alıntı: Ke[R]eM

quote:

Orjinalden alıntı: gokdeniz26
    arkadaşın dediği gibi ihtiyacı olana ders çalışma fırsatı

İlk defa laptopta ders çalışacağıma inanan birisi çıktı. Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: TorwaK

Hafif, Performanslı ve desktop makinada aradıgım ozelliklerin neredeyse hepsini bu cihazda buldugum icin aldım. Cok memnunum ayrıca her yerde bedava internete girmek supoer zevkli :) Evimin etrafında 6 adet wireless baglantı var, her gece fakrlı birini kullanıyorum
    ne kadar şanslısın ya bende tek bi tane bile yok :)) ne evde nede etrafta :S kabloya devam şimdilik.....

neden laptop alıyoruz yada tercih ediyoruz a gelince valla bilmiyorum bu benim hayatımdaki ilk ve tek bilgisayarın nasıl başlarsan öyle gider derler
    ben laptopla başladım çok iyi başlamışım gerçekten oyun zevki film keyfi mobilite.... güzel şeyler tabi bunlar :)))

• aslında artık laptop bilgisayarlar fiyatların da düşünün etkisi ile moda olmaya veya daha doğrusu bilgisayar kullanımda masaüstünün yerini almaya başladı. tabi bu bilgisayarın insan hayatındaki yerinin de arttığının göstergesi. eskiden bilgisayar belli bir odaya konulan bir cihazdı ve bilgisayarı kullanmak için sen bilgisayara giderdin ancak artık insanlar bilgisayara gitmek istemiyor bilgisayar onların her gittiği yere gelsin istiyor. çünkü artık hepimiz bilgisayarda daha fazla iş yapıyoruz. bilgisayara her yerde daha fazla ihtiyaç duyuyoruz.

laptopun hepinizin söylediği mobil olmak gibi bir çok avantajı ve faydası var. bu nedenle artık ilk defa bilgisayar alacaklar bile hemen laptoplara bakıyor. hatta masaüstü modellerle fiyat farkı o kadar kapanmaya başladı ve insanların aklındaki bilgisayar modeli o kadar laptop tipi oldu ki hemen herkes bilgisayar alma aşamasında masaüstünün ortalama 250-300 dolarlık avantajını bile hiç düşünmez oldu.

bu gidişle masaüstü kullananlar sadece modifikasyon ve upgrade meraklısı kişiler olacak, normal kullanıcılar zamanla tamamen laptop kullanımına geçecek.

• quote:

ilk ve tek bilgisayarın nasıl başlarsan öyle gider derler
    ben P2 desktopla başladım.nolcak şimdi
  • bende de 10.6 ınch xbrite ekranlı(1280*800) sony vaio var inan cok ama cok kullanıslı bır cıhaz..evdekı kablosuz nettımden evımın her yerınde cok rahat kullabılıyorum.kesıntısız 5-6 saat keyfı var.. ekranı cok cok ıyı oldugu ıcın fılm zevki cok baska.... yanı herkese onerılır...
  • mobilitenin gözünü seveyim ya abimde bi laptop vardı zaten, wireless lan da var.. e ben neden laptop warken masaüstü aliyım ki :D:D . . . .
  • daha ben bu rahatlıklara ulasamadım ama az kaldı insallah bende alacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcorcun

daha ben bu rahatlıklara ulasamadım ama az kaldı insallah bende alacam

bende de durum aynı,wireless kurup laptopla keyfini sürmek istiyorum bakalım ne zaman kısmet olucak
  • Bide nokia 9500 var wireless li bir lap top un yerini ne kadar tutabilir.
  • Bu kullanıcının laptop keyfi hala devam ediyor mu merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.