Şimdi Ara

Laptop Kilitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1)16:9 ekranda 4:3-Streched oynadığım CS:GO'dan çıkarken laptop kilitleniyor, oyunu sadece görev yöneticisinden kapatabiliyorum ve ekran çözünürlüğü eski haline dönmüyor. (Normalde masaüstüne geçtiğimde 1024*768'den 1366x768'e döner.)
    2)Görev yöneticisinden oyunu kapattıktan sonra herhangi bir program açamıyorum, sadece o an açık olan programlarda işlem yapabiliyorum. (Steamden müzik dinlemek gibi.)
    3)Bilgisayarı kapatmaya çalıştığımda uzun süre bekletiyor ve kendi kendine res atıp bir sonraki açılışta windows beklenmeyen bir kapatılmadan kurtarıldı uyarısı çıkıyor.
    ---Bu olay olduğunda bilgisayarın kapanması uzun sürdüğü için güç düğmesine basılı tutarak kapatmak zorunda kalıyorum.---
    Az önce de maçın ortasında mavi ekran hatasıyla karşılaştım, ne yapmam gerek?

Bilgisayarın üzerinde 4+4(Valuable) RAM var, onunla bir ilgisi var mıdır?
    4:3-Streched > 16:9 geçişinde ekran kartı kaynaklı sorun olabilir mi? Diğer oyunlarda(FIFA-FM vb.) böyle bir hatayla karşılaşmıyorum. (INTEL ve NVIDIA olmak üzere 2 ekran kartı tanımlı.)
    Bilgisayarı güç düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum çünkü her zaman kendi kendini kapatıp tekrar açmasını beklemek çok uzun sürüyor.
    Son olarak, format çözüm olmadı.

Aşama aşama yazdım, umarım yeterince anlaşılır olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khomajtre -- 17 Ekim 2014; 20:32:06 >

• /Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khomajtre -- 17 Ekim 2014; 20:32:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • /Up
  • /Up
  • /Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.