Şimdi Ara

laptop klavye mouse sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slmlr samsung r522 marka laptopumun orjinal olan klavyesi touchpadı çalışmıyor.. hard disk yeni formatlanmış olup hiç bir windows yüklü degil ve takınca usbden klavye ile mouse format atmak için çalışmıyor ne yapabilrm?
    şimdiden teşşekürler

• BIOS ekranında normal kendi klavyesi çalışmıyor mu?
  • kendi klavyesi çalışmıyor.
  • Klavye mouse çalışmıyorsa ve USB den taktıklarında çalışmıyorsa zaten yapacak bir şey yok, garantisi varsa eğer servise gönder derim.
  • peki diyelim orjinal klavyesini çalıştırabilidm. usb ile takılan klavyeyi nasıl çalıştırabilirm biosdan? garantisi yok malesef
  • Bu tarz bazı sistemlerde sadece işletim sistemleri tanır USB aygıtları, yani USB klavye ve mouse işletim sistemi logosu geldiği anda aktif hale gelir, sanırım seninki de öyle bir sistem. bir şekilde BIOS a girebilirsen boot olayını CD ile yap, windows setup a girdikten sonrada tanıması lazım.
  • klavyeyi çalıştırdım format atarken sorun oldu ntrld eksik falan yazardı hard diski söktm başka bilgisayara taktım dosya sistemi raw olmuştu sag tıklayıp baglantıyı kes dedim şimdi tekrar onu nasıl açabilirim.. kayboldu (o)diye gözüken 120gb lık alan..:S:S umarım açılır hard disk 320gb samsung marka. yardım edin lütfen arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve mouse takılmaları
    9 ay önce açıldı
    Klavye sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.