Bildirim
laptop klavye mouse sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BIOS ekranında normal kendi klavyesi çalışmıyor mu? -
kendi klavyesi çalışmıyor. -
Klavye mouse çalışmıyorsa ve USB den taktıklarında çalışmıyorsa zaten yapacak bir şey yok, garantisi varsa eğer servise gönder derim. -
peki diyelim orjinal klavyesini çalıştırabilidm. usb ile takılan klavyeyi nasıl çalıştırabilirm biosdan? garantisi yok malesef -
Bu tarz bazı sistemlerde sadece işletim sistemleri tanır USB aygıtları, yani USB klavye ve mouse işletim sistemi logosu geldiği anda aktif hale gelir, sanırım seninki de öyle bir sistem. bir şekilde BIOS a girebilirsen boot olayını CD ile yap, windows setup a girdikten sonrada tanıması lazım. -
klavyeyi çalıştırdım format atarken sorun oldu ntrld eksik falan yazardı hard diski söktm başka bilgisayara taktım dosya sistemi raw olmuştu sag tıklayıp baglantıyı kes dedim şimdi tekrar onu nasıl açabilirim.. kayboldu (o)diye gözüken 120gb lık alan..:S:S umarım açılır hard disk 320gb samsung marka. yardım edin lütfen arkadaşlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X