Şimdi Ara

Laptop klavyemden bazı tuslar calısmıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus x550vx marka laptopumda esc ve a tusu birbirine entegreli gibi aynı anda calısıyor yada calısmıyor 5 dk da bir duzeliyor sonra yine tekrarliyor lütfen yardım edın buyuk ihtimalle yazılımsal

• Cihazınızda yeni veya eski dönemde oluşmuş, sıvı teması belirtisi olabilir. Klavye kolay arıza yapan bir parça değildir. Çoğunlukla sıvı temasından bozulur. Aynı anda birden fazla tuşun basması veya birbirlerini etkilemeleri de bu durumun göstergesidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • StratejistX kullanıcısına yanıt
    sıvı teması olabilir ama esc ile a tusunun calısınca beraber calısması calısmayıncad beraber calısmamaları kafama takılıyor anlamadım tek 2 tusta sıkıntı var bios felan guncellemeye calıstım resledım pc yi bios guncellemek ıcın f2 ye bastım o arayuzde bile a ve esc tusu teklıyor calısmıyor bence klavye bozuk degıl birşey calısmasını engellıyor programd olabilir bios uda guncelleyemedım guncelmıs zaten

sıvı temasındn dolayı bazı tuslar entegre bir sekilde tekleme yaparmı ama tamamen entegre saniyesi saniyesıne benim bu konu hakkında bilgim yok ama fps oyunlar da ve otocad le ugrasırken kafayı yedirtiyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutapack99 -- 4 Kasım 2018; 10:59:33 >
  • Sorun toz bence. Benzer durum bende de var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutapack99 M kullanıcısına yanıt
    Sizin bu konu hakkında bilginiz olmayabilir ama bizim var. Biz bildiğimizi aktardık, siz dikkate almadınız. Sıkıntı yok canınız sağolsun. Kolay gelsin...

• Söküp detaylı bir temizlik yapsan sorun kalmaz.
  • StratejistX kullanıcısına yanıt
    kusura bakma öyle bir amacım yoktu özürdilerim sizi kırdıysam şaşkınlıktan ne yazacagımı kestiremedim sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye de tuş oturmuyor
    13 yıl önce açıldı
    KLAVYEDE BAZI TUŞLAR ZOR BASIYOR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mutapack99 M kullanıcısına yanıt
    👍

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.