arkadaslar bu foruma 3. soru yazisim fakat hicbiri yanitlanmadi ama ben genede bir soru sormak istiyorum
ben kaliteli stereo 500 ytl civarinda bir amfi alip jbl lx55 kolonlarim ile muzik dinlemek istiyorum, muzigi laptopumun kulaklik cikisini bagliyarak dinlemeyi planliyorum, laptopumundan muzik dinlemek ses kalitesinde farklilik gosterir mi,
not: mp3 den bahsetmiyorum mesela audio cd takip calicam
etmez. ama laptop pcmcı tipi creativein ses kartları var ikinci elde 110ytl civarında...onlardan takarsan şahane olur ama genede gerek yok diyosan..sonuçta laptoptakide cd driver olduğu için bir fark olacağını sanmıyorum
cevabiniz icin cok tesekkurler, peki 500 tl civari kaliteli stereo muzik icin uygun bir amfi onerebilirseniz cok memlun olurum,
aslinda arastirmalarim kalite icin 500 tl nin az oldugunu gosterdi ama maddi sikintilar ve zevkler
bence amfı ısıne gırme derım sadece amfı ıle bıtmıyor ıcalıbrasyonu cok basın agrır sana onerım hazır ses sıstemlerıne yonelmenız 2+1-5+1 gıbı logıtech ın cok guzel 2+1 lerı var yınede sen bılırsın benım onerım bu. ayrıca ses kartına gerek yok dahılı ses kartı normalde senı tatmın edıcektır.
Sen yine de bir CDP al. TEAC marka olanlar uygun fiyata satılıyormuş diyorlardı forumda bir araştır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme