Şimdi Ara

Laptop LCD monitör kenarları açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop'umun kenarları açıldı sebebini bende anlamadım baskı vb görmedi kenarları ayrılmaya başladı şimdi ise bana büyük sıkıntılar yaşatıyor ekranı açarken arkası büyük bir yarık gibi açılıyor önden ve arkadan bakıldığında neredeyse 1 parmak girecek kadar delik oluyor ama erkanın çalışmasında vb. bir sıkıntım yok.
    model casper mb55ii1

Bu monitörü değiştirebilir miyim? (Yeni Bir ekran taktırabilir miyim?)
    Sağdece beyaz kaplamayı (lcd yi tutan dış çerçeveyi değiştirebilirmiyim)?
    Ne kadar patlar?
    Ankarada hangi adresde yaptırabilirim?
    Yada daha farklı bir çözüm bilen var mı?

• menteşelerden dolayı değişmesi lazım..
  • computeron kullanıcısına yanıt
    kapağın açılıp kapanmasında sorun yok sadece kenarları açık ve kapak açılırken genginleşmeden dolayı parmak girecek kadar açılıyor en kısa zamanda servise götürücem ama 300 tl gibi bir fiyat verdiler bence bu lapdopa 300 tl çok zaten sıfırı 1000 tl civarıydı 3 yıl önce demem odur ki :
    Değiştirebileceğim uygun fiyatlı bir yer,mekan adres var mıdır?
  • Hiç bir sorun yok yazmışsın sol üstüne düşmüş hatta nasıl düştüyse yada çarptıysan köşedeki menteşeler kırılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper zaten sorunlu bu konuda. illa bi darbe almasi gerekmiyor. acip kapatirken zaten bi direnc sagliyor menteseler. malzeme dandik olunca malum patliyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce herhangi bir şekilde darbe almadı,düşmedi kendiliğinden açıldı,menteşelerin kırıkları dediğiniz tam olarak neresi oluyor
  • muratefil kullanıcısına yanıt
    menteşe metal dir kırılmaz kasaya bağlantı yerleri kırılır olmasının sebebi menteşelerin zamanla sıkılaşması buda bağlantı yerlerini zorlayarak kırılmasına sebep olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elinden geliyorsa kasa ve panele vidalanan yuvalar sağlam ise sıkın menteşelerede uygun az miktarda sprey yağ dökerek işlemi bitirin ....vida bağlantı yuvaları kırıkta olmayabilir gevşemiştir..
  • Anladım çok teşşekkür ederim peki olaki değiştirmem gerekti nerede değiştirebiirim?
    Servisde fazla fiyat istiyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.