Bildirim
laptop lisansı masaütüne uyarmı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
%99 sorun olmuyor böyle çok kullandım oem keyleri ama oem olduğu için bill abiye çağırsan göstersen bu yaptığın doğru değil der -
kanuni açıdan bakarsan sorun. ama kurulumda hiçbir sorun olmaz..güncelleme sorunu yaşamazsın.. -
Sorun olmaz.. -
Ayrı bir konu açmadan buradan sorayım bende. Bende laptopa format atacağım ve üstündeki seriali gireceğim. Kardeşimde masaüstüne format attı ve benim seriali girdi. Herhangi bir kısıtlama varmı peki yani serial iptal olurmu -
senin elinde windows 7 mi yoksa vista mı var orijinal olarak orası karışmış yalnız -
quote:
Orijinalden alıntı: Dracos
senin elinde windows 7 mi yoksa vista mı var orijinal olarak orası karışmış yalnız
Pardon :) Windows 7 var şuan elimde. Neyse hallettim sayılır başka yollardan. Riske etmedim seriali onun yine laptopta kullanayım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X