Şimdi Ara

Laptop Marka model tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar lapto almaya karar verdim. Ancak toshiba yada hp arasında kaldım.

Hp 'nin önceki modellerinin çok ısındığını söylediler. Ben daha önce toshiba kullanmıştım.

Şuan için HP yada Toshiba modeli tavsiyeniz var mı ?

Başka markalarda olabilir. Max. 1900 lira verebilirim.

Yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler

• Bu konuda tavisyede bulunabilecek kimse yok mu ?
  • Goldta l500-1gt kampanyada 799 usd + kdv arkadaşım düşünmeden al bence.
  • Hocam hangi makina bu link verebilir misiniz inceleyebilmem için ?
  • l500 1gt yi hiç tavsiye etmem işlemcisi günün teknolojisine göre çok geride t6600 zaten t serisi işlemcilere yaklaşma derim. ekran kartıda düşük. hiç yaklaşma o modele bence

ya p serisi al ya da i serisi. i serisi alman daha mantıklı çünkü en yeni teknoloji o.

hp tavsiye etmem. toshiba için zaten bişey demek abes olur laptopta en kaliteli ürünleri toshiba sony vs yapıyo.

fakat şöyle bi handikap var. tamam toshiba kaliteli iyi güzel ama çok pahalı.

mesela i5 işlemcili ati 5650 ekran kartlı 4 gb ddr 3 ramli packard belli 1600 civarına alabiliyoken aynı spesifikasyonlardaki toshibayı 2200-2300 liraya anca alabiliyosun. e şimdi insan düşünüyo. ikisininde içi aynı. sadece dışı farklı diye 600-700 lira fazla verilirmi. benvce verilmez. bende toshiba düşünüyodum zamanında ama baktımki düşük özellikler için bile çok yüksek para istiyolar vzgeçtim toshibadan.

şu an asusun i5 li modellerine bakıyorum onlarda fena değil. asusun yeni çıkan i5 li modeli var çok şık ve özellikleride iyi. ayrıca asus yani asusunda kalitesi tartışılmaz bence. 1750 civarı bi fiyatı var ama onunda ekran kartı ati 5470 yani oda pek güzel bi kart sayılmaz. ama diğer özellikleri gayet iyi.

yani bana sorarsan hp alma çünkü sorunlu bi marka. toshiba alma çünkü çok pahalı. packard bell ve asusun i5 li modellerine bak derim ben.

incelemek istersen:

bu asusun i5 li modeli :http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=27133
    buda packard bellin i5 li modeli :http://www.teknolojialani.com/urun/packardbell-tj75-jo-118tk-notebook.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRIMINALL -- 4 Mart 2010; 15:57:38 >

• quote:

CRIMINALL

bende tam senin önerdiğin ausu gibi bir notebook arıyordum,
    inşallah bulunduğum ilde aynı fiyata bulabilirim.

ama kafama birşey takıldı, bu cihazın kasası eksi kasa gibi duruyor, şimdiki asusu notebookların dış görünüşleri daha farklı, acaba sorun olurmu ?

o özelliklerde yeni kasada bu :ASUS N61JA 240DV ama fiyatı biraz fazla o var.

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=27127
     Laptop Marka model tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musab -- 4 Mart 2010; 16:57:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Valiz tavsiyeleri(Marka Model)
    7 yıl önce açıldı
    Laptop tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla ne yalan söylim ben diğerinin kasasını daha çok beğendim eski kasa dediğini yani. eski kasa olduğunu sanmıyorum çünkü en son çıkan i5 li modeli. eski kasayı kullanmazlar. farklı bi kasadır eskisine benzetmişsindir sen. ki dediğim gibi bence diğer asusun kasası bundan daha güzel. bunun gümüş kısmı pek hoşuma gitmedi sanki.

bu modeli bende gördüm ekran kartı diğerinden çok daha iyi ama bununda fiya-*tı 200 civarında benim bütçeyi aşıyo. napacaz bilmiorum valla :) 1700 civarı olsaydı kesin bunu alırdım ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.