Şimdi Ara

Laptop modemi görmüyor. Diğer modemleri görüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar. Turknet fiber nete geçtik yeni modem getirdiler. Fakat laptopumdan modemi göremiyorum. Evdeki cep telefonu ve televizyon ile modemi görüp bağlanabiliyorum. Hatta laptop binadaki diğer fiber modemleri de görüyor ama benim modemi ne yaptiysam görmüyor. Ne yapmam lazim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Modem Tp link ax1800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple Developer -- 30 Temmuz 2023; 0:3:22 >

• Sevgili hocam

Konu içerisine "çözüldü" yazmakla forumculuk olmaz. Google dan bu konuyu bulanlar ne bilgi edinecek? Hiçbir şey. Sorunu çözdü isen nasıl çözdüğünü yazmalısın ki Google a bir faydamız olsun ve insanlar faydalansın. Kullanıcı adınızda Apple geliştiricisi yazıyor. Apple geliştirenler bir sorunla karşılaştığında ve sorunu bulduklarında "çözüldü" yazıp geçselerdi siz nasıl geliştirici olacaktınız?

Sorunun çözümü:

Router/modem üzerindeki bant genişliği ve kanal ayarlarını değiştirin. Bununla alakalı olma ihtimali yüzde doksandır. Sorun düzelmez ise buraya yazın, ölmemişsem yardımcı olurum çözüm noktasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 30 Temmuz 2023; 16:21:49 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Bu şekilde değil, laptoptan kontrol edip nasıl yaptığımı detaylı yazayim haklısınız

• Apple Developer kullanıcısına yanıt

Bekliyoruz hocam, teşekkür ediyoruz.  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.