arkadaslar laptopu bir süredir monitöre bağlayarak kullanıyordum fakat bugün bir aksiklikle karşılaştım. Laptopun güç ayarlarından kapak kapatıldıgında yapılacaklardan hiçbirşey yapmayı seçiyorum.Eskiden kapagı kapatıp monitörden bilgisayarı kullanabiliyordum laptopda kasa gibi duruyordu fakat şimdi laptopu kapattıgımda monitorde desteklenmeyen mod yazıyor.Ne olmus olabilir ayarlar da mı bilmeden bir degisiklik yaptım.Teşekkürler.
pilde ya da adaptörde kullanım farkı, herhangi bir profil ve performans değişikliği kapak kapatılınca yapılacak olan işlemi değiştirir profillerinin hepsine teker teker, pilde ve AC moddayken aynı işlemi yapacak şekilde değiştir sorunun çözülecektir
dediğinizi tam olarak anlamadım profilleri nereden görücez yada bulucaz Ayrıca kapagı kapattıgımda normalde monitorun goruntusunun gitmesi lazım,yani beklemeye alırken yada kapatırken fakat su anda kapatınca hiçbirşey yapmna dediğim halde desteklenmeyen mod diyor ve monitorde goruntu gidiyor.
denetim masasında güç seçenekleri altında ayarları bulabilirsiniz ya da güç seçeneklerini düzenlemek için ayrı bir program kuruluysa(power4gear extreme gibi), programla da yapılabilir
sanırım sorunu buldum bir oyunu yukleyince directx yüklemişti,belki de o etkiledi sistemi geri yükleme yaptım ve düzeldi.Yardımınız ve sabrınız için teşekkür ederim.