Şimdi Ara

Laptop-mönitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar laptopu bir süredir monitöre bağlayarak kullanıyordum fakat bugün bir aksiklikle karşılaştım.
    Laptopun güç ayarlarından kapak kapatıldıgında yapılacaklardan hiçbirşey yapmayı seçiyorum.Eskiden kapagı kapatıp monitörden bilgisayarı kullanabiliyordum laptopda kasa gibi duruyordu fakat şimdi laptopu kapattıgımda monitorde desteklenmeyen mod yazıyor.Ne olmus olabilir ayarlar da mı bilmeden bir degisiklik yaptım.Teşekkürler.

• pilde ya da adaptörde kullanım farkı, herhangi bir profil ve performans değişikliği kapak kapatılınca yapılacak olan işlemi değiştirir
    profillerinin hepsine teker teker, pilde ve AC moddayken aynı işlemi yapacak şekilde değiştir sorunun çözülecektir
  • dediğinizi tam olarak anlamadım profilleri nereden görücez yada bulucaz
    Ayrıca kapagı kapattıgımda normalde monitorun goruntusunun gitmesi lazım,yani beklemeye alırken yada kapatırken fakat su anda kapatınca hiçbirşey yapmna dediğim halde desteklenmeyen mod diyor ve monitorde goruntu gidiyor.
  • denetim masasında güç seçenekleri altında ayarları bulabilirsiniz
    ya da güç seçeneklerini düzenlemek için ayrı bir program kuruluysa(power4gear extreme gibi), programla da yapılabilir
  • sanırım sorunu buldum bir oyunu yukleyince directx yüklemişti,belki de o etkiledi sistemi geri yükleme yaptım ve düzeldi.Yardımınız ve sabrınız için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Leptop Ekran Kayması
    13 yıl önce açıldı
    Laptop RAM
    5 gün önce açıldı
    Casper core2duo laptop
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.