Bildirim
CRT monitörü ekran kartına bağlamak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
Anladığım kadarıyla, yeni almış olduğun ekran kartında VGA çıkışı yok DVI çıkışları mevcut. Doğal olarak CRT monitörün VGA çıkışlı ve sen bunu kullanmak istiyorsun.
Alman gereken bir aparat var, "VGA to DVI" bu senin işini görecektir.
Eğer imkanın varsa, o CRT monitörü kullanma. Gözlerine yazık kardeş! İkinci el LCD monitör alabiliyorsan onunla devam etmen sağlığın açısından iyi olur. -
Ben sırf o yüzden mi uyum sorunu yaşıyordum ayh sonunda aklıma geldi de sordum ya :) Yazın çalışacağım şu an okul ile uğraşıyorum. Biraz daha dayanayım yazın Led alırım :) şimdilik bununla devam. Cevabın için teşekkür ederim. Bir de bana özelden mesaj veya mail adresni atabilir misin ekran kartıyla ilgili biraz sorunum var sana danışmak isterim. -
Rica ederim.
Buyur bu başlık altında paylaşabilirsin sorununu. -
Ekran kartını taktım ilk başlarda pc açıldı monitör ile bağlantı kurulmadı falan filan. Biostan biraz uğraştım zarr zor geçtim bu durumu. Ekran kartı gözüktü dxdiagda her şey iyi güzel. Ben şimdi DVI to VGA aparatını almadan ekran kartımı kullanamayacak mıyım ? -
Sanırım baştan hata yaptık..
CRT monitör VGA çıkışlıdır..
Kullanmış olduğun ekran kartında VGA çıkış yok, sadece DVI çıkış var diye yazdın sen..
Bende normal olarak VGA yı DVI ya dönüştürmen gerektiğini yazdım. -
Benim bu ekran kartımı kullanabilmek için monitoru ekran kartına bağlamam gerekiyor mu gerekmiyor mu ? -
Tamam, şimdi anladım sanırım.. Ama sorunu tam olarak sen anlatamadığın için biraz komik oldu.
Önceden ekran kartı olarak on board kullanıyordun değil mi ?
Şimdi yeni harici bir ekran kartı aldın, yeni almış olduğun ekran kartını kullanabilmen için doğal olarak yeni almış olduğun ekran kartına monitörün kablosunu takman gerekiyor. -
Evettt :)) bunu da dönüştürücüyü alana kadar beklemeliyim yani. Dönüştürücü ile bağladıktan sonra sorunsuz çalışacaktır ? -
Yeni almış olduğun ekran kartında "VGA" çıkışı yoksa, mecburen VGA yı DVI ya dönüştüreceğin bir aparat alman gerekiyor. Aparatı taktığın zaman sorunsuz çalışacaktır. -
Teşekkür ederim tüm cevapların için :) Allah razı olsun :) -
Rica ederim. Cümlemizden Allah razı olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X