Şimdi Ara

Laptop network sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uydunet 1mb kulanıcısıyım,kendi odamda masaüstü pc'mi kullanıyorum salonda ise laptop ile çalışıyorum.Uyudunetin kendi verdiği usb ve ethernet çıkışlı modemi switcher ile ethernet vasıtasıyla 10 metrelik ethernet kablosu ile dağıtıyorum 2 bilgisayara , ancak laptop ile nete girdiğim zaman bütün hızı sömürüyor,masaüstü pc de online oyunlarda kopmalar yaşanıyor,bazen nete girmek bile imkansız hale geliyor.Bu 2 bilgisayar arasında hızı orantılı dağıtmam mümkün müdür? Yada başka fikirlere kapım açık şimdiden teşşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamtura -- 24 Mayıs 2009; 19:45:21 >

• 2 bilgisayara da netlimiter kurarak her pc'ye istediğin kadar hız ayırabilirsin.
  • teşekkürler hemen deniyorum umarım işe yarar
  • programı kurdum laptopa ancak bi türlü hızı sınırlamıyor son surum pro versıyonunu kurdum lımıt ayarlarını yaptım ama nerde yanlıs yaptıgımı anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamtura -- 23 Mayıs 2009; 23:24:12 >
  • Arkadaşlar hala soruna bi çözüm bulamadım nasıl bi yöntem izlemeliyim laptopa giden hızı kısıtlamak için yardım lütfen
  • hocam modemin markası nedir. bazılarında internet paylaşımı oluyor istersen bi kurcala. yada söle bende bakayım internetten.
  • online oyunların çoğu, her türlü indirme işleminden etkilenir, hızı düşürseniz de online oyunlarda tepki süresi önemli olduğu için indirme devam ettikçe ping hep yüksek olur, net limiter ve cfos speed gibi programlar sadece indirme hızını ayarlar pinge bir yararı dokunmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamachi'de sorun (Network Sorunu)
    18 yıl önce açıldı
    Toshiba Laptop Kamera Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.